• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

İBRAHİM TATLISES’DEN AÇIKLAMA: ” TAYYİP ERDOĞAN İÇİN Ö-LÜRÜM ”

İBRAHİM TATLISES’DEN AÇIKLAMA: ” TAYYİP ERDOĞAN İÇİN Ö-LÜRÜM ”
İBRAHİM TATLISES’DEN AÇIKLAMA: ” TAYYİP ERDOĞAN İÇİN Ö-LÜRÜM ”

Kendi kebap salonunda siyaset ve iş dünyasından isimleri ağırlayan İbrahim Tatlıses, memleketine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden bahsetti. Siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri, sanatçı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses’in ev sahipliğinde, Tatlıses Kebap Seyrantepe’de bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan Tatlıses, ülkesine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden bahsetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve iş adamlarının katıldığı toplantıda gündem, yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri oldu.

İbrahim Tatlıses de tüm konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Urfalı ciğerci Ahmet’in oğluyum ötesi yok. Memleketim için ö-lürüm, Tayyip Erdoğan için ö-lürüm. Onun için buradayım. Destek için buradayım.

Bana göre İstanbul sadece İstanbul değil, dünyanın başkentidir. Dünyanın gözü İstanbul’da, gelin İstanbul’a kö-tü gözle bakan herkesin gözünü kör edelim. Kö-tü gözle bakmasınlar, iyi gözle baksınlar.” ifadelerini kullandı.

Gönlünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğunu vurgulayan Tatlıses, şunları kaydetti:

“15 Temmuz’da olmasaydı Başkan Tayyip, şimdi hepimiz olmuştuk ha-in. Çünkü vefalı adam. Almanya’da en son yoğun bakımdan çıkıyorum, kulağıma telefon dayıyorlar, Başkan. Amerika’da telefon alıyorum, Başkan. Nerde arıyorsam Başkan, anamın ce-nazesinde Başkan, ne yapıyorsam Başkan.

Mevlütlerde, ö-lülerde sıranın en başında, camilerde Kuran okuyan Başkan. Böyle bir adam yok. Gel de bu adamın peşinden gitme. Ben gidiyorum arkadaş, sözü olan varsa söylesin. Benim tarafım belli.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim