İsa Aras Mersinli’nin
17 Nisan 2026 Cuma 21:38Kahramanmaraş'tak eğitim gördüğü okulda katliam yapan İsa Aras Mersinli'nin Arjantin'deki sevgilisi çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Aras ile çok eşli bir ilişkileri olduklarını belirten genç kız "Bazı ekran görüntüleri de var, onları nasıl eklerim bilmiyorum ama deneyeceğim" ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu'nda 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki İsa Aras Mersinli katliam yaptı. 9'u öğrenci, 1 öğretmen olmak üzere 10 kişiyi vahşice öldüren Mersinli'nin Arjantin'deki sevgilisi saldırı sonrası bir itiraf videosu paylaştı.
'BAZI EKRAN GÖRÜNTÜLERİ VAR..'
İsa Aras Mersinli ile çok eşli bir ilişkileri olduklarını belirten sevgilisi şöyle konuştu:
"Aras (Konata), sürekli 'Okul saldırısı yapacağım, haha' derdi. Biz de 'Arkadaşlar gülümseyin, yakında bir belgeselde olacağız' gibi şakalar yapardık. Bazı ekran görüntüleri de var, onları nasıl eklerim bilmiyorum ama deneyeceğim. Haberin devamını okumak için Lütfen sonraki sayfaya geçiniz..
Haber Yazılımı: So Bilişim














