• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Itır Esen kimdir kaç yaşında Acun Ilıcalı’dan Itır Esen’le aşk iddialarına ilk açıklama

Itır Esen kimdir kaç yaşında Acun Ilıcalı’dan Itır Esen’le aşk iddialarına ilk açıklama
Itır Esen kimdir kaç yaşında Acun Ilıcalı’dan Itır Esen’le aşk iddialarına ilk açıklama

Itır Esen ile Acun Ilıcalı arasındaki aşk iddiaları bir dönem magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Şeyma Subaşı ile boşanması sonrası adı Itır Esen’le anılan Acun Ilıcalı bugüne kadar ne iddiaları yalanladı ne de doğrulamıştı. Survivor 2019 çekimleri için Dominik ve İstanbul arasında gidip gelen ünlü televizyoncu önce gün Levent’te görüntülendi.

1-20190601205757.jpg

Magazin muhabirlerinin sorularını samimiyetle yanıtlayan Acun Ilıcalı, 20 yaşındaki manken Itır Esen’le ilişkisi var mı yok mu sorusuna da ilk kez yanıt verdi. BÖYLE HABERLERİN ÇIKMASI NORMAL “Itır’la asla bir ilişkim yok. Kendisi işini çok iyi yapan, başarılı bir arkadaşımız. İleride başka projelerimiz de olabilir. Benimle ilgili böyle haberlerin çıkmasını normal karşılıyorum. İşime konsantre oldum ve üretken bir dönem yaşıyorum.” “Survivor için Dominik ve İstanbul arasında gidip geliyorum.

2-20190601205757.jpg

Çok ciddi yoğunluk var” var diyen Acun Ilıcalı, Exatlon adlı projesiyle ilgili de gelişmeleri anlattı. Yeni yarışma projesi “Exatlon” için de Amerikan Telemundo kanalıyla 2 yıllık anlaşma yaptığını da söyleyen Ilıcalı, şöyle devam etti: “Bu anlaşma bizim için büyük bir gurur ve bize büyük bir sorumluluk yükledi. Şu anda konsantre olduğum tek şey Exatlon. EXATLON DÜNYAYA AÇILACAK Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma projesi Exatlon birçok ülkede yayınlanıyor. Acun Ilıcalı verdiği bir röportajda; Dünyada 12 ülkeye çıkmak üzereyiz. Yeni yarışma yapacak yerimiz de kalmadı.” ITIR ESEN KİMDİR KAÇ YAŞINDA NE İŞ YAPIYOR?

1-20190601205757.jpg

1999 İstanbul doğumlu olan Itır Esen, İstanbul Üniversitesi İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi. Ünlü isimler ve markalar için podyuma çıkan Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde boy gösterdi. 1999 doğumlu olan Itır Esen, 20 yaşında. Seslendirme sanatçısı Hayri Esen’in torunu olan Itır Esen, Yeşilçam’ın sarışın güzellerinden Itır Esen’in de yeğeni. Itır Esen, Mıss Turkey 2017’de Türkiye güzeli seçildi. Ancak Itır Esen yarışmada birinci olmasına karşın tacı elinden alındı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim