• BIST 9079.97
  • Altın 2321.837
  • Dolar 32.328
  • Euro 34.982
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Kabasakal: Şimdi Değişim Zamanı

Kabasakal: Şimdi Değişim Zamanı
Düzce Deri ve Deriden Mamül Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkan adaylığını açıklayan Murat Kabasakal, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kabasakal “ Şimdi değişim zamanı” dedi.

Yıllardır kendisinin de esnaf olduğunu ve esnafın dilinden en iyi kendisinin anlayacağını söyleyen Murat Kabasakal, Deri ve Deriden Mamül Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanlık adayını ilan etti. 

Esnafların birlik ve beraberlik içinde olmasını istediğini belirten Murat Kabasakal “Yıllardır esnaf olduğum için esnafın sorunlarını gayet iyi biliyorum. Ve bu sorunlara önerileri olan birisiyim. 6 yıllık oda yönetimi ve 4 yıllık bir üst kuruluşumuz olan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) yönetiminde tecrübem bulunuyor. Bu tecrübe ve birikimi odamıza bağlı olan esnaflarımıza aktarmak için çalışmaya girmiş bulunmaktayız. Esnafımızın bir birlik bir kuvvet olduğunu göstermek amaçlı böyle bir yola çıktık.   Tüm üyelerimizi 5 Şubat’ta Merve düğün salonunda yapılacak olan genel kurula bekliyorum. Şimdi değişim zamanı diyoruz” dedi. 

Odada mental yorgunluk var

Aday olma sebebinin odada bulunan mental yorgunluk olduğunu söyleyen Kabasakal “Şu anda mevcut başkanımız kişilik ve yapı olarak gayet iyi bir insan. Yalnız odamızda bir mental yorgunluğu olduğunu hissettik. En çok pandemi döneminde esnaflarımızın çektiği sıkıntıları bizler de yaşadık. Bire bir içerisindeydik. Esnaflarımızla girdiğimiz bu yolda odamızda bulunan mental yorgunluğu atabilmek amaçlı projelerimizde üniversitede hazırladığımız hocalarımızla öğrencilerimiz ile hazırladığımız projeler ile bunu esnaflara sunmak adına buraya katıldık.” İfadelerini kullandı. 

“2 buçuk ay proje üzerinde çalıştık”

Niyagara (Kinetix) mağaza sahibi Murat Kabasakal, esnafın sorunları ve çözümleri için büyük çaba sarf ettiğini ve bu sorunlar üzerine proje hazırladığını söyledi. Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Oğuz Demirel ile hazırladığı projenin çok kapsamlı olduğunu söyleyen Kabasakal “İşletme fakültesinde bulunan öğretim görevlisi Oğuz Demirel ve öğrencileri ile beraber iki buçuk ay çalıştığımız bir proje var. Sorunlarımızı yazdık, bu sorunlarla hangi bakanlıklar ilgileniyor bulduk. Ve çözüm önerileri de bulduk. Sorunu sadece bildirmekle kalmadık, çözümlerine de vakıfız” dedi. 

“Başkanlığı tek başıma açıklamayı uygun gördüm”

Esnafla sürekli bağlantı içinde olacaklarını belirten Kabasakal  Yönetim kurulu üyelerinin üst gruplar tarafından çok fazla baskıya maruz kaldığını belirtti.  Kabasakal “Yönetimimiz şu anda genç ve kendi branşlarında bilgili arkadaşlardan oluşuyor. Fakat şu anda başkanlığımı kendi başıma ilan etmeyi uygun gördüm. Çünkü yönetimdeki arkadaşlarım üst gruplar tarafından çok baskı altında. Son günlerde yönetimimde bulunan arkadaşları da ilan edeceğim” şeklinde konuştu. 

Murat Kabasakal, Oda Başkanlığı görevine geldiği taktirde ilk 6 ay içerisinde oda üyeleriyle bir araya geleceğini ve sorunları tek tek dinleyeceğini söyledi. Odada bulunan halı yıkamaları, büjiteriler, ayakkabıcılar, tamirciler, ambalaj grupları vb. grupları kendi alanlarında toplayarak sorunları gündeme getireceğini belirtti. Mevcut yönetimin yorulduğunu ve değişim zamanı olduğunu sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim