• BIST 10045.74
  • Altın 2395.993
  • Dolar 32.4805
  • Euro 34.6399
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Kalıcı hizmet için bizi tercih edin

Kalıcı hizmet için bizi tercih edin
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü yeni haftada fabrika ziyaretlerine devam etti.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü yeni haftanın saha gezilerine fabrikalar ile başladı. Düzce’de üretim tesisi olan fabrikalarda hem yöneticiler hem de işçilerle buluşan Başkan Özlü, ilk olarak Sımona Plastech ile başladığı ziyaretleri kapsamında Teknorot, Unigen ve Gentuğ Tekstil tesislerine gitti. Burada tesis faaliyet alanlarını inceleyen Başkan Özlü, işçilere oturdukları mahalleleri sorarak belediyeden istek ve beklentilerini dinledi.

“BELEDİYECİLİK SİYASET ÜSTÜ BİR İŞTİR”

Ziyaretlerinde belediyecilik hizmetlerinin siyaset üstü bir iş olduğunu yineleyerek “hepimiz aynı siyasi görüşe sahip olmayabiliriz. Bu çok doğaldır ama hepimiz şehrimizin geleceğini düşünmek zorundayız. Bu şehirde yaşıyoruz, bu şehirde ekmek yiyoruz. Şehrimizin ihya olması, inşa olması için hepimizin sorumlulukları var. Birlikte bu işi en güzel yürütelim. Sizden ricam; Düzce’ye kim kaynak getirebilir, bu kaynağı verimli kim kullanır, vatandaşlarımızın adaletli ve eşit bir şekilde hizmete kavuşmasını kim sağlayabilir, bunları düşünerek sandığa gitmenizdir” ifadelerini kullandı.

312f3a9f-6469-49fe-bc41-379cad71729e.jpg

“DÜZCE’MİZE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZ VAR”

İşçiler ile sohbetinde 5 yıllık görev sürecinde nasıl bir belediyecilik uyguladığından bahseden Başkan Özlü, Düzce’ye karşı sorumluluklarının olduğundan söz ederek “Düzce’mizin kabuk değiştirmesini hep birlikte izliyoruz. Her alanda bu şehri kalkındırırken sizlerin de misyonunu çok önemli buluyorum. İstihdam ve gelir kaynağısınız. Nasıl bir sistem içinde iş geliştirme politikaları uyguluyorsanız, biz de aynı belediye hizmetlerini her gün geliştirmek ve daha fazla vatandaşımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu hizmet anlayışıdır, kalıcı hizmet çabasıdır. Eser siyaseti diyoruz AK Parti olarak ama aslında eser belediyeciliğini savunuyoruz. Hiçbir işimiz bugünü kurtarmak için değildir. Alt yapısı biten yere asfalt dökeriz. Bunu neden yaparız? Yaptığımız yatırımı tekrar bozmamak için. Bu bir çalışma prensibi, plan gerektirir. Vatandaşlarımızın beklenti ve ihtiyaçları ne ise buna göre bir öncelik sıramız var. Şehrimizi bir bütün olarak görüyoruz, görmeye devam edeceğiz. Bu anlayışın devamı için sizden destek istiyoruz” dedi.

ce9d88b3-8c38-4173-95dc-0333305156e5.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim