• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

KAMYONCULAR KOOPERATİFİNDEN AK ADAYLARA TAM DESTEK

KAMYONCULAR KOOPERATİFİNDEN AK ADAYLARA TAM DESTEK
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir kamyoncu esnafından seçimlerde destek isteyen ve “Biz liderimizi de onun etrafındaki takımı da güçlü ve dimdik tutmak istiyoruz. Sizlerin de bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyorum

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Hakan Kuşçuoğlu, Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifini ziyaret ederek kamyoncu esnaflarıyla bir araya geldi. 
Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ve üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti vekil adayları Keşir ile Kuşçuoğlu, gerçekleşen ziyarette ilk olarak kamyoncu esnafının istek ve taleplerini dinledi. Ardından söz alan Ayşe Keşir, bu seçimin çok farklı bir seçim olduğunu belirterek, geçmişte yaşanan süreçleri değerlendirdiği konuşmasında “Gezi olaylarında, 15 Temmuzda, 25 Aralıkta, Çukur eylemlerinde alamadıkları neticeyi almak için tüm güçlerin birleştiği bir seçim” dedi.

“Hem Cumhurbaşkanımıza hem bizlere desteklerinizi bekliyorum. Bu dönem Allah’ın izniyle Düzce’de 3-0 yapmak istiyoruz” cümleleriyle konuşmasına devam eden Keşir, şunları söyledi;
“Bunu neden istediğimizi de paylaşayım; lider siyasette ekibiyle ve takımıyla güçlüdür. Siyaset takım işidir. Toplumun bütün mekanizmalarını bir araya getiriyoruz ki; sorunları bilelim ve çözelim diye. Nasıl ki başkan oda olmazsa başkanlık yapamayacağı gibi siyasette tek başına yapılmaz. 

Bugün AK Partinin 11 Milyon üyesi var ve her biriyle gurur duyuyoruz. Bu bir güç. Bu üyelerin 5,5 milyonu da kadın üye ve bu da bir güç. İl de ilçe de her mahalle de her bölgede bir bir teşkilatlanıyoruz ki, bu bir güç oluştursun liderinin arkasında dursun diye. Milletvekili de bu takımın bir parçası. Biz Cumhur ittifakı olarak 360 milletvekilinin altına düşmemek istiyoruz. Bu Ayşe’nin, Hakan’ın Ercan’ın meselesi değil. Tayyip Erdoğan’ın takımını tas tamam arkadan itme meselesi. Aksine söylenen her şey lideri yalnızlaştırmak için söylenir. “Tayyip Erdoğan iyi ama…” diye başlayan cümlenin arkasından gelen her şey onu yalnızlaştırmak için söyleniyor. Biz liderimizi de onun etrafındaki takımı da güçlü ve dimdik tutmak istiyoruz. Sizlerin de bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.”
Kooperatif üyeleri Keşir’in konuşmasının ardından alkışlarla söylemlerine destek verirken, Kooperatif Başkanı Orhan Yılmaz ise yaptığı konuşmada, esnaf olarak geçmişte yaşadıkları sıkıntılara atıfta bulunarak bugün gelinen noktada ne denli sağlıklı şekilde ticaretlerini yapabildiklerini örneklendirerek anlattı. Yılmaz, “Kamyoncu esnafı olarak bizim reisimize borcumuz var. Biz bunu riske atacak değiliz. Reisimiz ve arkasında sizlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz. İstediğimiz tek şey aynı kalmanız. Bizi bugün nasıl kucakladıysanız seçildiğinizde de aynı şekilde hareket etmeniz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim