• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Kanal D’de köklü değişim yeni sezonda yer yerinden oynayacak! Yeni sezonda yok

Kanal D’de köklü değişim yeni sezonda yer yerinden oynayacak! Yeni sezonda yok
.

Doğan Grubu’nun Demirören Grubu’na satılmasının arkasından Kanal D’nin genel müdürü değişmiş, Murat Saygı olmuştu. Kanal D’de değişim her geçen gün devam ediyor. Tüm dizilerine final yapmış olduran Kanal D’nin gelecek yılın akıbeti ne olacak merak konusu.

1-140.jpg

Demirören Grubu’na geçen Kanal D’nin yeni sezonda çok farklı bir yapıda olacağının işaretleri geliyor. Ana akım tv kanallarının dizilerle öne çıkmaya çalıştığı yarışta, Kanal D son dönemlerde diziler konusunda şanssızlıklar yaşamış ve birçok hüsranla karşı karşıya kalmıştı. Yeni dönemde Kanal D’nin iyi mi bir çizgi izleyeceğine yönelik işaretler ise gelmeye devam ediyor.  Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın dizilerini devam ettirecek olan Kanal, daha çok stüdyo programlarına ağırlık verecek. Buse Varol’un sunucu olarak yer alacağı Çocuğunuz Ne meydana getirecek isimli gündüz fortamı, İngiltere’den alındı Sina Koloğlu, bu konuyla ilgili köşesinde bir yazı kaleme aldı “Stüdyo işleri meydana getirecek; Kanal D’nin yeni sezonda stüdyo işleri çoğalacak gibi görünüyor. İlk işaret, bu yarışma olabilir. Programı Buse Varol sunacak. Format ne kadar iyi olursa olsun, iş sunucuda bitiyor. örneğin ‘Çocuktan Al Haberi’ ve Evrim Akın örneği En büyük sıkıntı tv sektöründe ‘şovmen’ kısırlığı… genelde oyuncudan evrilmiş sunucu oluyor. Bir İngilizler’in sunucusuna bakın, bir de, bizdeki örneklere? Bakalım Varol, sunucu olarak sektöre kazandırılmış olacak mı?

2-124.jpg

Yarışmanın adı daha belli değil. Ağustos ayında yayına girmesi öngörülüyor.” EN İDDİALI DİZİSİYİDİ; Öte yandan Kanal D, geçen sürem ortalarında süregelen, iddialı dizilerinden Mehmed Bir Cihan Fatihi’ne final yapmış oldurmıştı. Peşi sıra biroldukça dizisi içinde final kararı almıştı. HİÇ DİZİ YOK DEĞİL; öteki bir haber ise Selanik 1920 dizisi.  Kanal D’nin idealı yeni sürem dizisi büyük titizlik ve gizlilik içerisinde hazırlanıyor. Selanik ve İstanbul’daki setleri hazırlanan Selanik 1920 Destanı dizisinin oyuncuları tek tek belirleniyor. Büyük bir emekle hazırlıklar sürerken oyuncu seçimlerinde de çok titizlikle çalışılıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü ise Kevin Costner’ın canlandırcağı iddialar arasında.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim