• BIST 9890.74
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!
...

Kanal D'nin bu sezon sonunda efsane bir dizisine final yaptıracağı zaten iddi ediliyordu ancak Sina Koloğlu yazdığı yazısında bu iddialaır güçlendirecek başka bir iddiaya daha yer verdi. Kanal D'nin bitirmesi beklenen o dizi hangisi?

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

Dizileriyle yıldızı barışmayan kanallardan biri de Kanal D. O kadar hızlı, diziler başlıyor ve bitiyor ki takip etmesi hayli güç. Nitekim, Kanal D'nin daha sezon kapanmadan efsaneleşen, büyük umutlar vaad eden birçok dizisine veda edeceğiz. Onlara bir yenisi daha eklenmiş olabilir. Peki Kanal D'nin hangi dizisi bitecek? İşte detaylar.

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!BÜYÜK OYNADI BÜYÜK PATLADI; Mehmed Bir Cihan Fatihi, daha başlamadan aylar önce konuşulmaya başlamıştı. Sağlam bir oyuncu kadrosu ve yüksek maaliyetli bir dizi olarak beklentiyi büyüttü. Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümünden dikkat çeksede daha sonra fena patladı ve ani final kararı aldı.

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

BİTECEĞİ KESİNLEŞTİ; Final kararı en çok şaşırtan dizi ise Vatanım Sensin oldu. Özellikle bu yılın başlarında geçen sene aldığı reyting sonuçlarından eser olmayan Vatanım Sensin için, finalin ayak sesleri geliyordu ancak Kanal D'nin şans vermesi bekleniyordu. Ama olmadı. Vatanım Sensin adım adım finale gidiyor.

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPACAK; Çocuklar Duymasın'ın akıbeti daha bu yılın başında çok tartışılmıştı. Gittili geldili bir sezon geçiriyor Çocuklar Duymasın daha ilk sezonunda. Bir dönem yayın akışındanda kaldırılan Çocuklar Duymasın, ağır aksak devam etti etmesine ama yine final gündem de. Öyle ki usta gazeteci Sina Koloğlu, köşesinde Çocuklar Duymasın'ın finaline yer verdi.

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

İŞTE SİNA KOLOĞLU'NUN O YAZISI "Sansasyon buraya kadar mı? ‘Çocuklar Duymasın’, “Tabular yıkılıyor” dedi, aile düzeni bozuldu ve çakma Havuç geldi. (Bu arada Aslı bir tık ötede ‘Aslan Ailem’de oynuyor, bu da garip oluyor!)

Kanal D'nin bir dizisine daha final hem de en efsanesi!

Dizi, ilgiyi çekti, magazin haberi olarak iyi iş yaptı... Sonra? Bildiğimiz haline döndü. Ama tansiyon yüksek geldi. Ne olur? Bu sene final yapar diyorum. Biz, eski bölümleri izlemeye devam ederiz.... "  Çocuklar Duymasın'da özellikle Tutku karakteri ve çevirdiği entrikalar çok eleştirilmiş ve bu eleştirilere sosyal medya üzerinden izleyici de katılmıştı. Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde ise farklı şeylerle karşılaşıyoruz. ÇOCUKLAR DUYMASIN 38.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK; Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor. Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Köpeğin bir anda ortadan kaybolmasıyla Meltem kayıp ilanı veriyor ve bulana ödül koyuyor… Bu noktada ise devreye Hüseyin ve Şükrü giriyor!

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim