• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

KAYIP GÜVENLİKÇİNİN NİŞANLISI CANLI YAYINDA AYLAR SONRA İTİRAF ETTİ…

KAYIP GÜVENLİKÇİNİN NİŞANLISI CANLI YAYINDA AYLAR SONRA İTİRAF ETTİ…
Devamını Oku...

Bir sabah işe gitmek için evinden çıkan Mustafa’dan bir daha haber alınamadı. Müge Anlı bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan kayıp Mustafa Özdemir’i arıyor. Bir sabah işe gitmek için evinden çıkan Mustafa’dan bir daha haber alınamadı. Özdemir günlerdir kayıp ailesi ise perişan… Kayıp Mustafa Özdemir’in nişanlısı konuştu. Canlı yayında açıklamalarda bulundu. Mustafa Özdemir’in nişanlısı son zamanlarda gündeme getirilen herkesin şüphe ettiği eski sevgili iddialarına da cevap verdi.

İki ayrı ekip tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, kar yağışıda belirttiğimiz gibi çalışmaları daha da zorlaştırıyor. Neredeyse bölge karış karış aranıyor. Mustafa Özdemir’in nişanlısı da Anlı’ya röportaj verdi. Nişanlısı arkadaşı sayesinde Mustafa Özdemir ile tanıştığını kaydetti. Aileleri önce bu ilişkiyi olumsuz karşıladıklarını ama sonra sözlenip, nişanlandıklarını anlattı. Mustafa’nın en son Çarşamba akşamı 10 buçuk gibi mesaj attığını belirtti. Sabah erken saatte günaydın mesajı attığını ancak cevap yazmadığını söyledi. İşten 6 buçukta işten çıktıktan sonra evde de iş aldığını söyleyen kız, ablasının kendisini aradığını ve Mustafa’yı sorduğunu ifade etti. Aradığını ancak telefona ulaşamadığını söyleyen genç kız, merak ettiğini ancak şarjının bitmiş olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Kayıp Güvenlikçi Mustafa Özdemir’in Nişanlısı Canlı Yayında İtiraf Ettİ Sonra İşte Detaylar Mustafa Özdemir’in yakın arkadaşlarını tanımadığını söyledi. Gün içinde en fazla 1-2 mesajlaştıklarını anlatan kız, telefonla hafta da 1-2 kez konuştuklarını söyledi. 1 senedir nişanlı olduklarını söyleyen kız, dışarıda da düzgün buluşamadıklarını yanlarında hep birilerinin olduğunu söyledi. Sözlendikten sonra birbirlerini sevmeye başladıklarını anlatan kız, “Mustafa bana çok değer veriyordu. Ben hiç inanmadım kaybolduğuna. Ben kaybolmuş olamaz diyordum. Çıkıp gelecek gibi hissediyorum. Geceleri keşke rüya görsem diyorum. Evimizi yapıyordu. Balayı biletlerini bile aldı. Temmuz’un 16’sında evlenecektik. Aralık’ta aldı biletleri.

Muğla Fethiye’ye gidecektik. Keşke nerede olduğunu bilsem. İnsan kötü birşey düşünmek istemiyor. Neden kaçırılsın? Eski sevgilim niye kaçırsın? Benim hiç sevgilim olmadı. Küçücükken oldu. “ diyen kız gözyaşlarına boğuldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim