• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU EKRANLARA VEDA ETTİ

KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU EKRANLARA VEDA ETTİ
Ekranlara Veda etti

Sosyal medyada f-elaket tellalı olarak tanınan onur Akay bu defa ö-lüm haberi haricinde bir haber verdi. Genelde kimse duymadan toplumsal medya aracılığı ile ö-lüm haberlerini ilk paylaşan isim olan Onur

2-846.jpg

Akay bu sefer iyi haberle karşımıza çıkarak takipçilerini şaşırttı. Magazin'in f-elaket tellalı olarak bilinen haysiyet Akay okuyucularına bu kez güzel bir haber verdi. NTV'nin sevilen spikeri Simge Fıstıkoğlu'nun hamile olduğunu duyuran onur Akay şunları söyledi;Bugün sizlere müjdeli bir haber vermek istedim. Biliyorsunuz NTV ekranlarında sunuculuk görevini üstlenen Simge Fıstıkoğlu,iki senedir beraber olduğu sevgilisi komut Tavukçuoğlu ile geçen nisan ayında dünya evine girmişti. Simge Fıstıkoğlu'nun 4,5 aylık hamile olduğunu, dün son defa ekranlara çıktığını ve artık uzun bir süre ekranlarda olmayacağını öğrendim. Çiftin hayırlısı ile bebeğini kucağına almasını diliyorum. "Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu, Selim Pars Koleji, Beyoğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde eğitim gördü. Medyaya ilk adımını Elle Decor Dergisi ile attı. 6 aylık yoldam editörlüğü deneyiminden sonrasında yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istedi.

3-532.jpg

Sosyal medyada f-elaket tellalı olarak tanınan onur Akay bu defa ö-lüm haberi haricinde bir haber verdi. Genelde kimse duymadan toplumsal medya aracılığı ile ö-lüm haberlerini ilk paylaşan isim olan haysiyet Akay bu sefer iyi haberle karşımıza çıkarak takipçilerini şaşırttı. Magazin'in f-elaket tellalı olarak bilinen haysiyet Akay okuyucularına bu kez güzel bir haber verdi. NTV'nin sevilen spikeri Simge Fıstıkoğlu'nun hamile olduğunu duyuran onur Akay şunları söyledi;Bugün sizlere müjdeli bir haber vermek istedim. Biliyorsunuz NTV ekranlarında sunuculuk görevini üstlenen Simge Fıstıkoğlu,iki senedir beraber olduğu sevgilisi komut Tavukçuoğlu ile geçen nisan ayında dünya evine girmişti. Simge Fıstıkoğlu'nun 4,5 aylık hamile olduğunu, dün son defa ekranlara çıktığını ve artık uzun bir süre ekranlarda olmayacağını öğrendim. Çiftin hayırlısı ile bebeğini kucağına almasını diliyorum. "Simge Fıstıkoğlu, 12 Aralık 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu, Selim Pars Koleji, Beyoğlu Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde eğitim gördü. Medyaya ilk adımını Elle Decor Dergisi ile attı. 6 aylık yoldam editörlüğü deneyiminden sonrasında yazılı basın yerine görsel basında çalışmak istedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim