• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Kısıtlamada gençlerin kavgası karakolda sona erdi

Kısıtlamada gençlerin kavgası karakolda sona erdi
,

Düzce Burhaniye Mahallesi’nde 2 genç kız ile 2 erkek arasında iddialara göre sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma sonrasında 1 genç kız sinir krizleri geçirirken, olayda 3 kişi gözaltına alındı.

  Olay Düzce Burhaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.D., A.A., V.D. ve M.Y. Burhaniye Mahallesi Gürcü Osman Camii mevkiinde bir anda sözlü tartışmaya başladı. Genç kadınlardan M.D. sinir krizi geçirmeye başladı. M.D. ve A.A. isimli kadınları V.D. ve M.Y. isimli erkek şahıslar iddialara göre darp etmeye başlayınca M.D. yere yığıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler M.D.’nin yerde baygın bir şekilde yattığını görünce bölgeye 112 Acil Ambulans ekibi istendi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Acil sağlık ekipleri, sinir krizi geçirerek bayıldığı belirlenen M.D.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Ambulansa bindirildiği esnada M.D. tekrar sinir krizleri geçirince arkadaşı A.A.’nın telkinleri ile tekrar sakinleşti. M.D. daha sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşı hastaneye kaldırılan A.A., olayda adı geçen V.D. ve M.Y.’nin kendilerine saldırdığını ve şikayetçi olduğunu belirtirken, V.D. kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldırmak isterken taşkınlık çıkarttı.

V.D. ve M.Y. gözaltına alınarak karakola götürülürken, A.A.’da karakola götürülmek istendiği esnada taşkınlık çıkarttı. Çantasından demir kolye ve bıçak atan A.A.’da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayda yaralanan M.D.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.A., V.D. ve M.Y.’nin gözaltına alınarak ifadelerinin alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim