• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kolombiya Devlet Başkanı Haluk Levent’e teşekkür etti

Kolombiya Devlet Başkanı Haluk Levent’e teşekkür etti
Haluk Levent’e teşekkür etti

Paraları olmadığı için ülkelerine dönüş bileti alamayan ve Atatürk Havalimanı’nda 13 gün yaşamak z-orunda kalan Kolombiyalı dansçıların yardım eden sanatçı Haluk Levent’e Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque teşekkür etti. Kolombiya’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından da teşekkür yazısı gönderilen Levent ve AHBAP ekibi, özel olarak Ankara’ya davet edildi

Kolombiya Devlet Başkanı Haluk Levent'e teşekkür etti

Kolombiya’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından da teşekkür yazısı gönderilen Levent ve AHBAP ekibi, özel olarak Ankara’ya davet edildi. AHBAP olarak çok mutlu olduklarını belirten Haluk Levent, “Yapılan iyilik dünyanın öteki ucunda bile olsa karşılığını buluyor” dedi. Kolombiyalı 7 dansçının ülkelerine dönmeleri için uçak biletlerinin alınmasını ve otelde konaklamalarını sağlayan Haluk Levent, twitter hesabından yaptığı açıklama ile konuya ilişkin geçen gün Kolombiya Devlet Başkanlığı Özel Kalemi’nden telefonla arandığını ve Başkan Ivan Duque adına kendisi ve ekibine “teşekkür” edildiğini duyurdu.

Levent, twitter hesabından paylaştı mesajında “Kolombiyalı dansçılar mahsur kalmışlardı uzun bir süre. AHBAP’lar olarak ülkelerine göndermiştik. Önceki gün Kolombiya Devlet Başkanlığı özel kalemi arayıp Ivan Duque’nin teşekkürlerini iletti. Bugün de Kolombiya Ankara Büyükelçiliği bunu gönderdi. Dünya AHBAP oluyor” i-fadelerini kullandı. Demirören Haber Ajansı’na konuya ilişkin bilgi veren Haluk Levent, Kolombiya’dan gelen sürpriz telefon için çok mutlu olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Kolombiya Devlet Başkanlığı Özel Kalemi’nden arandım. Bana ve AHBAP’a Başkan Ivan Duque adına teşekkür edildi. Bizden iletişim bilgileri istendi ve biz de kendilerine bu bilgileri verdik. Bu arama beni çok mutlu etti.” Daha sonra Büyükelçilik bizi mutlu etti. Yapılan iyilik dünyanın öteki ucunda bile olsa karşılığını buluyor. AHPAB olarak elimizden ne geliyorsa dostlarımıza yardımcı olacak, dostlarımızla organize olarak ihtiyacı olanların derdine derman olmaya çalışacağız.

Önümüzdeki zamanda Latin Amerika’ya bir seyahat planım var. O seyahatim sırasında Kolombiya’ya da gitmek istiyorum. Orada dostluk kurduğum dansçılarla görüşeceğim.”Otellerde dans gösterileri yaparak para kazanmak üzere Temmuz ayında Antalya’ya gelen Kolombiyalı bir dans grubunun üyeleri, Aralık ayında ülkelerine dönmek istedi. Ancak dönüş için uçak bilet parası olmayan dansçılar 13 gün Atatürk Havalimanı’nda m-ahsur kalmıştı.

Kolombiyalı dansçıların hikayesinin basın ve medyada geniş yer bulmasının ardından harekete geçen Haluk Levent ve AHBAP, 7 dansçının uçak biletini temin etti.

Dansçılar uçuş gününe kadar terminalden alınarak 3 gün boyunca bir otelde konaklatılmış ve daha sonra da 26 Aralık’ta ülkelerine gitmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim