• BIST 9524.59
  • Altın 2522.367
  • Dolar 32.5815
  • Euro 34.6471
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Komşusunun evinden bilgisayar ve cep telefonu çalan şahıs yakalandı

Komşusunun evinden bilgisayar ve cep telefonu çalan şahıs yakalandı
,

Düzce Karaca Mahallesi’nde şahıs bir kişiyi gasp ederek telefonunu aldı. Daha sonra aynı şahıs, bir eve girerek yağmalama yaptı ve evi ateşe verdi.

Daha sonra olay yerinden otomobil ile kaçan şahıs, bekçilerin kovalamacası sonrasında yakalandı. Şahıs gözaltına alınırken, gasp ve yağmalama sonrasında elde ettiği ürünlere el konuldu.

  Olay Düzce Karaca Mahallesi 1368. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Y.Ç. aynı mahalleden arkadaşı S.D.’nin elinden telefonu alarak kaçmak istedi. Bu esnada bir eve giren Y.Ç. bu evin içindekilere rağmen yağmalama yaparak 2 adet dizüstü bilgisayarı aldı.

Bu esnada ev sakinlerinin kendisini takip etmemesi için evin salonuna tiner dökerek çakmakla yaktı. Daha sonra 81 AN 840 plakalı TOFAŞ marka otomobil ile bölgeden hızla kaçmaya başladı. D-655 Zonguldak-Düzce Karayolu’ndan kırmızı ışık ihlali ve hız kurallarına uymayarak kaçan şahıs, Orhangazi Mahallesi’nde sokağa çıkma kısıtlamasında uygulama yapan Bekçileri de atlatarak kaçmaya başladı.

Bekçilerin kovalamacası sonrasında şahıs, Şehit Murat Demir Mahallesi üzerinde inşaat halindeki bir binanın önüne aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya başladı. Bekçiler tarafından Y.Ç. fazla kaçamadan yakalandı. Yapılan kontrollerde araç içerisinde 2 adet cep telefonu ve 2 adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs emniyet müdürlüğüne getirilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  Karaca Mahallesi 1368. Sokak üzerinde tinerle evde yangın nedeni ile bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangın nedeni ile mahalleli vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasını unutarak sokağa çıkarken, polis ekipleri vatandaşları evlerine gönderdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim