• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Mehmet Ali Erbil'den Son Dakika Haberi

Mehmet Ali Erbil'den Son Dakika Haberi
Son Dakika Haberi

Geçtiğimiz günlerde vasiyetini hazırladığı yönünde haberler ortaya çıkan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkındaki yeni gelişme korkuttu.  Yoğun bakımda 97. gününe giren 61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi.  Yoğun bakımda 97. gününe giren

2-20190204224420.jpg

61 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi. Geçtiğimiz günlerde Mali'nin vasiyetini hazırladığı, ardından da kızlarıyla tatile çıkacağı haberlerine yalanlama getiren kardeşi Yeşim Erbil, ünlü şovmen hakkında son açıklamada bulunmuş ve kardeşinin durumunu netleştirmişti. Bugün ise Mali hakkında korkutan bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık 3 ay önce banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırın ve düşmeye bağlı olarak kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil uzun süredir yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

3-892.jpg

Yılbaşından önce yoğun bakımdan çıkarılan Mali, rahatsızlığı yeniden baş göstermesi sebebiyle geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma tekrar alındı.  Tedavisine devam edilen ve sevenlerinin her geçen gün iyi bir haber beklediği ünlü şovmenin kısa süre içinde hızla kilo kaybettiği öğrenildi. Yoğun bakıma yatırıldığı ilk gün 90 kilo olan Erbil'in şu an 75 kiloda olması kendisinden iyi haber bekleyenleri yine korkuttu. Vasiyetini hazırladığı yönünde hakkında iddialar ortaya çıkan Erbil'in doktor kardeşi bu haberi yalanlamış ve yaptığı son açıklamasında şöyle konuşmuştu: "Mehmet Ali Erbil'in tedavisi sürüyor şuan. Tabi ki toparlanma rehabilitasyon süreci, işte moralinin yerine gelmesi felan biraz zaman alacak ama konuşuyor yoğun bakımdan çıktı. Ama yarı yoğun bakım gibi o şekilde kabul etmek lazım."  ZİYARETÇİ KABUL EDİLMİYOR: "Ama tabi zor şeyler atlatıldı hala devam ediyor.

4-548.jpg

Ziyaretçi kabul edilmiyor kızları giriyor. Çok şükür bu günlere gelmekte önemli. İnşallah böyle yavaş yavaş dahada olumlu haberleri paylaşırız."  HABERLER DOĞRU DEĞİL: "Vasiyeti hakkında çıkan haberler yalan. Öyle bir şey yok. O haberler doğru değil net biliyorum. Zaten böyle bir avukatı bile yok. Vasiyet hazırlığı yok, böyle hiç hazırlığı yok. Böyle bir şeyin konuşulmuşluğu bile yok yani."  "Tatil de yok.Bizde okuduk kızlarda yazdılar yalan haber tatil diye Yasmin felan .Öyle bir tatil planı da yok zaten okuyan bir tek Ali Sadi var diğerleri okumuyor ki! Şimdiye kadar çocuklarıyla toplu bir yere gitmişliği de yok zaten." MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?: Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de yaptı. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'ne yatılı olarak girdi. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazandı. 

5-047.jpg

Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT'de 'Metronom' adlı eğlence programında Derya Baykal'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç'la bir ikili oluşturdular.  Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT'den Kanal 6'ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV'de dizi, Show TV'de de program yaptı. 1985'te İlyas Salman ile birlikte oynadığı Uyanıklar Dünyası adlı filmle büyük beğeni topladı.

2-20190204224420.jpg

ATV'de canlı yayınlanan Ya Şundadır Ya Bunda adlı programı sunarken yaptığı RTÜK yasasına uygun olmayan hareketinin ardından televizyon programlarına ara vermiştir.  Daha önce Emel Sayın'la birlikte Aşkım Aşkım adlı dizide oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan yarışma programı Çarkıfelek ve ATV'de uzun bir süre yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, Harakiri ve Hababam Sınıfı Güle Güle adlı filmlerle tekrardan beyazperdeye geçti. 

3-892.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim