• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Mehmet Ali Erbil'den Türkiye'yi Sevince Boğan Haber

Mehmet Ali Erbil'den Türkiye'yi Sevince Boğan Haber
...

Mehmet Ali Erbil’in kardeşinden sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!... Gün içerisinde öl-dü-ğü-ne dair haberleri yayılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili kardeşi Yeşim Erbil'den önemli açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yeşim Erbil, kardeşinin son durumu açıkladı.

1-941.jpg

Gün içerisinde öl-dü-ğüne dair haberleri yayılan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in son durumuyla ilgili kardeşi Yeşim Erbil'den önemli açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yeşim Erbil, "Solunum cihazına bağlı ancak yavaş yavaş ayırabilme egzersizleri yapılıyor. Ne zaman tam olarak ayrılır bilmiyoruz. Bizi duyuyor, anlıyor" ifadelerini kullandı. Hastanede tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kardeşi Yeşim Erbil’den yeni bir açıklama geldi. Sosyal medyada ünlü şovmenin bir fotoğrafını da paylaşan Yeşim Erbil, “Şu an pek çok hastanenin yoğun bakımlarının kapısında hastalarını bekleyenler vardır. Her gün güzel bir haber duymak umudu ile beklenir. Böyle haberleri veren tarafta oldum yıllarca sonra doğal olarak anne ve babamın haberini almayı bekledim. Hastalık her zaman yaş sıradı ile olmuyor. Akla gelmeyecek bir ev kazası ile de olabiliyor böyle” dedi. “BİZİ DUYUYOR ANLIYOR” Erbil’in sağlık durumu hakkında da bilgi veren Yeşim Erbil, “Solunum cihazına bağlı ancak yavaş yavaş ayırabilme egzersizleri yapılıyor. Ne zaman tam olarak ayrılır bilmiyoruz.

1-941.jpg

Bizi duyuyor anlıyor. Yanında olduğumuzu hissettirmek için yanına kısa süreli giriyoruz. Sezin zaten yarı doktor oldu hep başında. Yoğun bakım ekibi canla başla tedaviyi yapıyor. Böbrek kalp ile ilgili çok şükür sorun yok. Sabırla bekleyeceğiz. Abime ve tüm hastalara hayırlı şifalar diliyorum. Haydi abicim. Çok bekleyen var seni. Allah evlatlarına ve bize bağışlasın seni” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim