• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Meteoroloji’den Açıklama Bu gece ve sabah saatleri İçin Açıklama Yapıldı

Meteoroloji’den Açıklama Bu gece ve sabah saatleri İçin Açıklama Yapıldı
Açıklama Yapıldı

Meteoroloji’den Açıklama Bu gece ve sabah saatleri İçin Açıklama Yapıldı Meteoroloji’den u-yarı geldi! Meteorolojiden, bazı bölgelerde zirai don olayı beklendiği belirtilerek, zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması u-yarısında bulunuldu.

1-690.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın akşam saatlerine kadar ülkenin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusuyla Sinop, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor. Marmara’nın doğusu ve güneyinde yer yer sis ve pus, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleriyle İç Anadolu’nun kuzeybatısında yer yer sis ve pus ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.

2-579.jpg

Hava sıcaklığının batı ve iç kesimlerde 3 ila 6 derece artacağı, Doğu Anadolu’nun doğusunda 2 ila 4 derece azalacağı ve rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin kuzeyi ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde hafif ve yer yer orta kuvvette zirai don hadisesi beklendiğinden, zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde tarımla uğraşan vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

3-436.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim