• BIST 9674.32
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Meteoroloji’nin s-on tahmini ş-aşırttı!

Meteoroloji’nin s-on tahmini ş-aşırttı!
Meteoroloji’nin s-on tahmini ş-aşırttı!

Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan s-on değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor. Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Meteoroloji’nin s-on tahminlerine göre, ülke genelinde sıcaklıkların 4 derece birden artmasıyla birlikte yalancı bahar havası oluşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan s-on değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Yurdun doğu k-esimleri ile zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve kuzey k-esimlerde sıcaklık 2 ilâ 4 derece artıyor. İç ve Doğu Anadolu’da ise sis ile buzlanma ve don o-layı bekleniyor.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Yapılan tahminlere göre, hava sıcaklığı iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney yönünden hafif, ara sıra orta k-uvvette esecek. İç ve Doğu Anadolu’da ise sis ve buzlanma ile don o-layına karşı yetkililer vatandaşları u-yardı.

Meteoroloji'nin son tahmini şaşırttı! Yalancı bahar geliyor

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus o-layı bekleniyor) 12 derece. İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15 derece. İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 18 derece. Adana: Az bulutlu 8 derece. Antalya: Az bulutlu 18 derece. Samsun: Az bulutlu 16 derece. Trabzon: Parçalı bulutlu 14 derece. Erzurum: Parçalı ve az bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus o-layı bekleniyor) —1 derece.
Diyarbakır: Az bulutlu 12 derece.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim