• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Müge Anlı, 27 Yıldır K-ayıp Olan Yaşlı Kadını 2 Saatte Buldu

Müge Anlı, 27 Yıldır K-ayıp Olan Yaşlı Kadını 2 Saatte Buldu
...

Müge Anlı, p-rograma k-atılan ve 27 yıldır k-ayıp annesini görmediğini i-ddia eden Baran Kaya’nın annesini 2 saatte buldu. Müge Anlı, ülke g-ündemine d-amga v-urmaya devam ediyor. Anlı, programa k-atılan ve annesini 27 yıldır g-öremediğini s-öyleyen Baran Kaya’nın annesi Tülay’ı 2 saatte buldu.

1-20190111161505.jpg 

Programa reklam arası verildikten sonra y-ayına tekrar b-aşlayan Müge Anlı, m-üjdeli haberi Baran’a verdi. Seyircilerin alkışları arasında Anlı, Tülay’ın k-orkularının olduğunu bu yüzden yıllardır k-açtığını söyledi. Müge Anlı yayın arasında Baran Kaya’nın annesi Tülay ile g-örüştüğünü söyledi. Tülay’ın k-orkularının olduğunu dile getiren Anlı, “Annen bir şeylerden k-açıyor. Senin ailen annene, çocuğunu büyütüp üzerine s-alacağız diyor.” dedi. “Anne sana ne s-öylediler ne a-nlattılar bilmiyorum. Benim de a-rkamda b-oşa geçmiş 29 yıl var. Eğer bir 29 yıl daha y-aşayacaksam bunu seninle y-aşayayım. Ne olur bana bunu çok g-örme.” Baran, annesinin ailesi t-arafından annesine d-üşman gibi y-etiştirilmediğini söyledi.

2-20190111161505.jpg

Baran, anneannesinin gece yarıları cam kenarında, “Tülay kızım neredesin” diye a-ğladığına ş-ahit olduğunu söyledi. Müge Anlı, Tülay hanımın evden k-açtıktan s-onra evlenmediğini, onun da oğlu Baran’ı görmek istediğini söylediğini dile getirdi. “Ben babamla 14 yaşında tnıştım. Babamla alaşamadığım için için artık onunla g-örüşmüyorum. Babamın ailesiyle g-örüşüyorum ama babamla g-örüşmüyorum”

1-20190111161505.jpg

Müge Anlı, p-rograma k-atılan ve 27 yıldır k-ayıp annesini görmediğini i-ddia eden Baran Kaya’nın annesini 2 saatte buldu. Müge Anlı, ülke g-ündemine d-amga v-urmaya devam ediyor. Anlı, programa k-atılan ve annesini 27 yıldır g-öremediğini s-öyleyen Baran Kaya’nın annesi Tülay’ı 2 saatte buldu.  Programa reklam arası verildikten sonra y-ayına tekrar b-aşlayan Müge Anlı, m-üjdeli haberi Baran’a verdi. Seyircilerin alkışları arasında Anlı, Tülay’ın k-orkularının olduğunu bu yüzden yıllardır k-açtığını söyledi. Müge Anlı yayın arasında Baran Kaya’nın annesi Tülay ile g-örüştüğünü söyledi. Tülay’ın k-orkularının olduğunu dile getiren Anlı, “Annen bir şeylerden k-açıyor. Senin ailen annene, çocuğunu büyütüp üzerine s-alacağız diyor.” dedi. “Anne sana ne s-öylediler ne a-nlattılar bilmiyorum. Benim de a-rkamda b-oşa geçmiş 29 yıl var. Eğer bir 29 yıl daha y-aşayacaksam bunu seninle y-aşayayım. Ne olur bana bunu çok g-örme.” Baran, annesinin ailesi t-arafından annesine d-üşman gibi y-etiştirilmediğini söyledi. Baran, anneannesinin gece yarıları cam kenarında, “Tülay kızım neredesin” diye a-ğladığına ş-ahit olduğunu söyledi. Müge Anlı, Tülay hanımın evden k-açtıktan s-onra evlenmediğini, onun da oğlu Baran’ı görmek istediğini söylediğini dile getirdi. “Ben babamla 14 yaşında tnıştım. Babamla alaşamadığım için için artık onunla g-örüşmüyorum. Babamın ailesiyle g-örüşüyorum ama babamla g-örüşmüyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim