• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Müge Anlı canlı yayınında itiraf edilen Seher Okusal c-i-nayetinin korku dolu gerçekleri!

Müge Anlı canlı yayınında itiraf edilen Seher Okusal c-i-nayetinin korku dolu gerçekleri!
korku dolu gerçekleri!

Müge Anlı canlı yayınına peş peşe gelen Seher Okusal c-i-n-a-yeti itirafının sır perdesi aralanıyor. Bursa’da yaşayan 17 yaşındaki Sevilay Aha, annesi Seher Okusal’dan 2007 yılında ayrıldı. Annesini en son 2007 yılında gören Sevilay Aha, 2011 yılında yalnızca annesinin sesini duyabildi.

2-20190131213302.jpg

Müge Anlı canlı yayınına çıkan Sevilay Hanım’ın annesi ve akrabaları hakkında anlattıkları herkesi şok etti. Sevilay Aha, 5 yıl önce teyzesinin kendisine, annesinin ö-l-d-ü-r-ü-l-düğünü söylediğini belirtti. İddialara göre c-i-n-a-y-e-tin bir numaralı şüphelisi dayı Mevlüt Okusal’dan başkası değildi. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan kardeşlerin iddiaları ise kan dondurdu. Bugün Müge Anlı canlı yayınına bağlanan dayı Mevlüt Okusal, korkunç iddialar hakkında bakın neler söyledi.. İşte 31 Ocak Müge Anlı canlı yayınında c-i-n-a-y-e-t itirafı hakkında yaşanan son gelişmeler.. Müge Anlı canlı yayında bir c-i-n-a-yeti daha ortaya çıkardı. Atv’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’e çıkan Sevilay Aha’nın anlattıkları stüdyoda ş-ok etkisi yarattı.

3-865.jpg

Bursa’da yaşayan Seviley Aha, annesi Seher Okusal’ın yanından 2007 yılında ayrıldıktan sonra Seher Hanım Kocaeli Gebze’ye taşındı. Annesini en son 2007 yılında gören Sevilay Aha, en son 2011 yılında sesini duyduğunu ve birdaha haber alamadığını anlattı. KARDEŞİ CANİCE Ö-L-D-Ü-R-DÜ! Sevilay Aha, teyzesinin 5 yıl önce annesinin ö-l-d-ü-r-ü-l-d-üğünü söylemesi üzerine soluğu Müge Anlı’da aldı. İddialara göre Sevilay Ahan’nın annesi Seher Okusal’ı ö-l-d-ü-ren kişi, Sevilay Hanım’ın dayısı Mevlüt Okusal’dan başkası değil. K-A-F-ASINI KOPARIP GÖLE ATTI! Dün Müge Anlı canlı yayınına bağlanan akrabalar da dayı Mevlüt Okusal’ı suçladı. Akrabalar, Mevlüt Okusal’ın 20011 yılında ablası Seher Okusal’dan para istediğini ancak genç kadın para vermeyince kafasını kopardığını, bir halıya sardığını, kafasını Kocaeli’deki bir göle, vücudunu ise köpeklere attığını belirttiler…

4-530.jpg

“ANNEMLE AMCAM YASAK İ-L-İ-Ş-Kİ YAŞAMIŞ” Sevilay Aha, annesiyle babasının neden boşandığı sorulduğunda şunları dile getirdi; “Annem babamı defalarca terk etmiş. Babam da her seferinde geri getirmiş. Ancak 2007 yılında amcamla annemin bir ilişkisi olmuş. Ondan sonra babamdan ayrılmışlar. Aynı sene içerisinde babam bir evlilik daha yapmış. Annem babamla evliyken yaşlı bir adama kaçarmış. Babam annemi o adamla görünce ise annem onu akrabam diye tanıtmış.” “C-İ-N-A-Y-E-TTEN SONRA TAVIRLARI DEĞİŞTİ” Sevilay Aha’nın bu ifadelerinin ardından dikkat çeken bir açıklama da Seher Okusal’ın kız kardeşinden geldi. Programa telefonla bağlanan kadın, “Mevlüt ağabeyimin ablamı ö-l-d-ü-r-düğünü düşünüyorum. Hatta ağabeyim, ablam kaybolduktan sonra uyuşturucuya da bulaşmış ve tavırları değişmiş.

5-036.jpg

Ben ağabeyimle görüşmüyorum ama c-i-n-a-y-e-tten sonra olmuş bu değişiklikler. c-i-n-a-y-e-t olmasa ağabeyim neden bu kadar değişsin” dedi. Yine Seher Okusal’ın halası Güllü de c-i-n-a-y-e-tin Mevlüt tarafından işlediğini ileri sürdü. Halanın fadesine göre; Seher Okusal, abisi Mevlüt Okusal’dan para istediği, Mevlüt Okusal’ın da ‘Para kolay kazanılmıyor’ dediği ve iki kardeş arasında bu yüzden kavga yaşandığını dile getirdi. SEHER OKUSAL’I KARDEŞİ MEVLÜT OKUSAL MI Ö-L-D-Ü-R-D-Ü? Müge Anlı ekibinin yaptığı araştırmaya göre; Seher Okusal’ın kimliği ile son 7 yıldır hiçbir sağlık kuruluşundan tedavi talep edilmedi ve hiçbir devlet kurumundan da işlem yapılmadı. Yine bu durum da Mevlüt Okusal’ın ö-l-d-ü-ğ-ü iddiasını güçlendiriyor. Kaynak:TAKVİM

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim