Müge Anlı İbrahim Ekici
04 Eylül 2026 Cuma 20:37KAN DONDURAN KONUŞMALAR
Müge Anlı’nın canlı yayında aktardığı telefon kayıtlarına göre Mine Ekici, saat 08.18’de eşi İbrahim Ekici’nin telefonundan Hüseyin Sarıbaş’ı aradı.
Yaklaşık 5 dakika 46 saniye süren görüşmede Mine Ekici’nin Hüseyin Sarıbaş’a, “İbrahim ölü ölü! Yatıyor! Sen bana öldürttün bunları. Yapma gözünü seveyim. Çocuğa bakıyorum, çocuk daha ölmedi. Sen beni karakola vereceksin biliyorum. Eve geleceğim, sonra beni alacak mısın?” dediği aktarıldı.
İbrahim’in fenalaşması ile ambulansın çağrılması arasındaki sürece ilişkin soru işaretleri ise halen belirsizliğini koruyor.
MİNE EKİCİ STÜDYOYA GELDİ
Telefon kaydının gündeme gelmesinin ardından Mine Ekici de Müge Anlı’nın programına katıldı.
Mine, stüdyoya gelme nedenini,“Hiçbir şekilde hiç kimsenin etkisi altında kalıp da eşime zarar vermediğimi açıklamak ve göstermek için birebir geldim.” sözleriyle açıkladı.
'KOCAMI BANA ÖLDÜRTTÜN' SÖZÜNÜ NEDEN SÖYLEDİ?
Mine Ekici, telefon görüşmesinde kullandığı “Sen bana öldürttün bunları” sözünün nedenini de anlattı.
Mine'nin iddiasına göre Hüseyin Sarıbaş’ın etkisiyle kendi içine girdiğine inandığı “Meryem” isimli üç harflinin, mistik güçlerle eşine zarar vermiş olabileceğine inandığını ve bu nedenle böyle konuştuğunu öne sürdü. Mine Ekici, eşine herhangi bir zarar vermediğini savundu. Haberin devamını okumak için Lütfen sonraki sayfaya geçiniz..
Haber Yazılımı: So Bilişim














