Müge Anlı'da Aranan Gelin
30 Aralık 2025 Salı 00:31“ARAMIZDA HİÇBİR PROBLEM YOKTU”
Ceylan Göçer’in dokuz yıllık eşi Arif Göçer, evliliklerinde ciddi bir sorun yaşanmadığını ifade etti. Eşini “ölümüne sevdiğini” söyleyen Göçer, Ceylan’ın fotoğraflarına bakarak ayakta durmaya çalıştığını dile getirdi.
41 GÜNDÜR GELİNİMİN ALDIĞI GÖMLEĞİ GİYİYORUM
Kayınpeder Yılmaz Göçer, gelinine duyduğu sevgiyi gözyaşları içinde anlattı. “Deprem olsa karımı kızımı değil, ilk gelinimi kurtarırım” sözleriyle dikkat çeken Göçer, gelininin aldığı gömleği 41 gündür üzerinden çıkarmadığını, cebinde ise sürekli fotoğrafını taşıdığını söyledi.
“İHTİYACI OLSA CANIMI VERİRİM”
Gelinine bebek gibi baktığını ifade eden Yılmaz Göçer, Ceylan’ın geri dönmesi için her şeye hazır olduğunu belirterek, “İstesin, gelsin. Gözümü de veririm, canımı da” dedi. Haberin devamını okumak için Lütfen sonraki sayfaya geçiniz..
Haber Yazılımı: So Bilişim














