• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Müge Anlı’nın Gücü Bugünkü Programında da Kendini Gösterdi ! izleyiciler kayıtsız kalmadı

Müge Anlı’nın Gücü Bugünkü Programında da Kendini Gösterdi ! izleyiciler kayıtsız kalmadı
izleyiciler kayıtsız kalmadı

24 Ekim Müge Anlı canlı yayında bugün sevindiren gelişme! 19 yaşındaki engelli Yusuf Dereli bulundu! Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı. Atv’nin en çok takip edilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün sevindiren gelişme yaşandı.

 Müge Anlı’da bugün, 21 Ekim Pazar günü Gaziosmanpaşa’da kaybolan engelli Yusuf Dereli’nin bugün bulunduğunu açıkladı. İşte, 24 Ekim Müge Anlı canlı yayında yaşananlar…Müge Anlı son dakika gelişmesi: Atv’nin en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’tte bugün sevindiren gelişme yaşandı. Müge Anlı canlı yayına katılan 19 yaşında %70 engelli Yusuf Dereli’nin abisi kardeşinin 21 Ekim Pazar günü kaybolduğunu ve yardım istediğini belirtti. Müge Anlı canlı yayında araştırmalar başlandı ve sevindiren gelişme tam 1 saat içerisinde geldi. İşte, 24 Ekim Müge Anlı canlı yayında yaşananlar… ENGELLİ YUSUF DERELİ MÜGE ANLI CANLI YAYINDA BULUNDU!

Müge Anlı’da bugün yine yeni bir başarıya imza atıldı. Atv’nin sevilen programı Müge Anlı’da bugün 19 yaşındaki Engelli Yusuf Dereli 1 saat içinde bulundu! Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’e bugün 19 yaşında, %70 engelli olan Yusuf Dereli’yi bulmak için abisi geldi. Dereli 21 Ekim Pazar günü Gaziosmanpaşa’da kayboldu. Ailesi Yusuf’un kaybolduğu esnada üzerinde Milan takımına ait bir forma olduğunu, kolunda da sevgi izi dövmesi taşıdığını söyledi.

YUSUF’U MÜGE ANLI CANLI YAYINI İZLEYEN KİŞİ BULDU!

Daha önce üç defa kaybolan Yusuf’un bulunması için Müge Anlı ekran başındaki izleyicilerinden yardım istedi. Bir saatlik kısa bir zaman diliminden sonra canlı yayına Üsküdar’dan bir izleyici telefonu geldi. Koşuyolu’nda servis şoförlüğü yaptığını, yayını cep telefonundan takip ettiğini söyleyen izleyici, parkta kayıp olan Yusuf’u görüp Üsküdar Karakol’una teslim ettiğini söyleyerek müjdeli haberi verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim