• BIST 9548.09
  • Altın 2491.062
  • Dolar 32.4591
  • Euro 34.4682
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Mustafa Ceceli'ye Ünlü İsimlerden Büyük Tepki!

Mustafa Ceceli'ye Ünlü İsimlerden Büyük Tepki!
Büyük Tepki!

Magazin dünyası Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası ile sarsıldı. Oğlunun velayetini almak isteyen Mustafa Ceceli'nin, eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini internet sitelerine sızdırdığı iddia edildi. Bu olayın ardından ünlü isimlerden de Mustafa Ceceli'ye tepki gecikmedi.

1-191.jpg

İşte Mustafa Ceceli'ye tepki gösteren ünlü isimler: Murat Dalkılıç Murat Dalkılıç, kendisinin de bağlı olduğu Poll Production'ın açıklamasını sosyal medyadan yayınlayarak, Polat Yağcı'ya yönelik "Maalesef seninle aynı çatı altında olmaktan gurur duyamadım ve duyamayacağım…" dedi. Bazı isimler Dalkılıç'ın İntizar'ı kastettiğini sandı. Dalkılıç bir ileti daha atarak, "Poll Productiondan bahsediyorum" dedi. Mabel Matizİntizar'ı rahat bırakın. Bugün dünya için bir iyilik yapın ve ses tonunuzdaki homofobiyi susturun  Berrak Tüzünataç "Çocuklara, kadınlara, hayvanlara, her türlü savunmasız canlıya her türlü taciz, şiddet ve sapkınlığın yapıldığı, her gün bu türde yeni haberlerin okunduğu bir dönemde artık yetişkinlerin hür iradeleriyle yaşadıkları özel hayat hayatları üzerinden "ahlak" devşirmeyi bıraksak mı? Çok sahte oluyor zira."

2-159.jpg

Pucca (Pınar Karagöz) "Bugün hepimiz magazin şoku yaşadık. Ben hala toparlanamadım, öyle bir işsizlik düşün... Mustafa Ceceli'nin eski eşi ve İntizar olayından bahsediyorum. Şok geçtikten sonra Sinem Gedik'e yapılan yorumlara daha şok oldum. Eski eşinin mahrem görüntülerini basına dağıtıp, kendini tekrar 'evin nur yüzlü oğlu' göstermeye çalışan kişi bence gerçekten kötü bir insandır. Ondan gelecek paraları düşünüp, İntizar'ı işten kovan kişi ise korkunç biridir. Kadını yatak odasında kameraya aldırması zaten başlı başına ahlaksızlıktır. Biseksüel olduğu için çocuğu elinden almaya çalışmasından bahsetmiyorum bile. Boşanmadan önce dünyanın en iyi annesi olarak adlandırılıp, ilişkisi yüzünden karalamaya calışmak nedir ya? Sinem Gedik, bilmiyorum bunu okur musun, umarım davan emsal teşkil eder ve sen kazanırsın... Ayrıca Mustafa Ceceli mi İntizar mı deseler İntizar tabii ya."

3-116.jpg


Ayşe Özyılmazel "Çocuğunun annesini soktuğun durumdan utanacak mısın? Çocuğuna yarın ne diyeceksin! Ben ahlaklıyım, annen ahlaksız mı? Bunu vicdanına anlatabiliyorsan sorun yok! "

4-057.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim