• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Nuray Hafiftaş bakın neden hiç evlenmemiş!

Nuray Hafiftaş bakın neden hiç evlenmemiş!
Devamını Oku...

Kanser olan Nuray Hafiftaş 14 Şubat 2018 Sevgililer gününde saat 12.56 hayata veda etti. 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş’ın eşi ve çocukları yok. Çünkü Nuray Hafiftaş hiç evlenmedi. Neden evlenmediğini de verdiği bir röportajda söylemişti.

53 yaşında kanser hastalığına yeni düşen Nuray Hafiftaş geride onurlu bir özgeçmiş bıraktı. 8 Ağustos 1964 yılında Ardahan Çıldır’da doğan Nury Hafiftaş 1.5 yaşında geldiği İstanbul’da yokluk içinde büyüdü. Konservatuvar mezunu olan Nuray Hafiftaş TRT ile Türkiye çapında tanında ve en ünlü Türk Halk müziği sanatçılarından biri oldu.

Lüks yaşamı sevmediği için İstanbul yerine köy hayatını tercih edip Çatalca’ya yerleşen Nuray Hafiftaş hiç evlenmedi. Özel hayatı ile hiç gündeme gelmeyen Nuray Hafiftaş’ın Güray Hafiftaş isminde kendisi gibi sanatçı bir bir erkek kardeşi bulunuyor.

NURAY HAFİFTAŞ EŞİMİN AYAKLARINI YIKARIM : Şöhretin getirdiği hayattan uzak bir yaşam tercih eden Nuray Hafiftaş hakkında en çok merak edilen neden hiç evlenmediği oldu. Oysa verdiği bir röportajda Nuray Hafiftaş, “eşimin ayaklarını yıkarım” diyecek kadar evliliğe sıcak bakan bir isimdi. Ünlü sanatçı 53 yıllık ömründe ne sevgili yapmış, ne nişanlılık ve sözlülük geçirmiş ne de nikah masasına oturmuştu. Neden evlenmediğini verdiği bir röportajda anlatlatmıştı. İşte Nuray Hafiftaş’ı daha iyi tanımamızı sağlayacak o söyleşiden bölümler;

NEDEN HİÇ EVLENMEDİ? 
O, kader kısmet meselesi. Evlenmek için insanlara güvenmek gerekiyor. Hiç kimse mutsuzluk yaşasın, boşansın, çocukları ortada kalsın istemez. Bunların sebeplerini bilemeyiz. Kapılar kapandığında içeridedir yaşanan bütün gerçekler. Öyle bir zaman olmuş ki, erkekler kadınları sömürmek ister durumdalar. Özellikle sanatçının isminden yararlanayım, ekranlara çıkayım diyen çok erkek modeli var. Korkuyorsun tabiî bir şekilde… Öyle bir hayat süreceksem, kendi halimde, ailemle yaşayayım diyorum…

BENİM EŞİM OLACAK KİŞİ MÜTEVAZİ OLMALI- Bazı şeyler vardır size anlatamam. Sorumluluklarımdan bahsediyorum. Eğer ben olmazsam, hiçbir şey olmaz. Benim hayatıma girecek insanın da en az benim kadar mütevazî, ailesine ve aileme düşkün, maddî ve manevî şeyleri benimle paylaşıyor olması gerekiyor. Bu olamadığı takdirde, benim ailem ve etrafım zorda kalır.

ANA BABAMA EL OĞLUNU DEĞİŞMEM : -Bin tane el oğlunu anamın, babamın tırnağına değişmem. Bu kadar açıklayabilirim… Benim huzurum olacaksa, evliliğe evet derim. Benim anam eğilir, babamın ayağını yıkar, gömleğini giydirir, gece aş pişir dediğinde, pişirir. Şimdiki bayanlar öyle mi? Bayanlarda da çok değişiklikler var….

TATİL DENİZ NEDİR BİLMEYEN ANNE BABAM VAR: – Tertemiz bir ailem var. Senelerce dört duvar arasında yaşayan bir anam, bir babam var. Hiçbir zaman diğer anne babalar gibi tatil nedir, deniz nedir bilmeyen, kendi hallerinde, çok şükrederek yaşayan anamla babam var… Onları dünyalara değişmem.

BABAM 5 VAKİT NAMAZINI AKSATMAZ : Benim babam beş vakit namazını aksatmayan bir insandır. Biz ondan eğitim aldık. Tam aksi hayat sürebilirdim de, fakat benim düşüncelerim de bu doğrultuda. Yüce Allah’ın insanlara vermiş olduğu bir yetenek var. Allah da bana bu sesi vermiş, şükürler olsun. Ben onu kötü anlamda değil de, daha iyi anlamda kullanmak taraftarıyım.

MALIM MÜLKÜM YOK: -Kasedin getirisi yok zaten. Evet, bu ülkede bacak açmadan artık zor. İş oralara gelmiş. Siz az kazanırsınız öz olur, ben azla yetinebilen sanatçılardan bir tanesiyim. Eğer çok kazanmak isteseydik, başka yollara başvurabilirdik. Allah bize onu nasip etmesin… Allah hiçbir zaman darda bırakmıyor ki… En zor anımızda bile hayırlı kapılar açıyor.

ALLAH BİR İNSANIN RIZKINI KESİNCE CANINI DA ALIRMIŞ : Yarını hiç düşünmüyorum. Niye düşüneyim ki yarını? Yarın için kimsenin garantisi yok ki. Mutlaka Allah bir kapı açacaktır. Allah bir insanın rızkını kestiğinde, canını da alırmış. O zamanda benim canımı alacaktır zaten..

GÜNAH İŞLEMEKTEN KORKUYORUM : Allah’a ve her şeyin O’ndan geldiğine inanan insanlarız. Hastalık geldiğinde buna da şükürler olsun diyebiliyoruz. Günah işlemekten korkuyorum, günahtan uzak kalma gayreti içersindeyim. Onun için de burda yaşamayı tercih ediyorum. Bazı sanatçıların dünyalarında olmadım, olmak da istemem. Aslında kimin ne olduğunu Allah’tan başka kimse bilmez… Bir insan vardır günahkâr, ama yolda giderken bir çocuğun kafasını okşar. Allah günahlarını affedebilir…

NURAY HAFİFTAŞ’IN KANSERİ : Nuray Hafitaş’a bağırsak kanseri teşhisi konuldu. Temmuz ayında bağırsaklardan ameliyat oldu ancak kanseri karaciğerine sıçradı. 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş geçtiğimiz günlerde taburcu olmuştu. Ancak 14 Şubat sevgililer gününde yeniden hastaneye kaldırılan Nuray Hafiftaş yoğun bakıma alınmıştı. Nuray Hafiftaş’ın durumu ağır. Ünlü sanatçı Müşerref Akay, “doktorları her an kötü haber alabilirsiniz, hazırlıklı olun demiş” diyerek Nuray Hafiftaş için dua istemişti. Ancak Nuray Hafiftaş’ın yoğun bakıma alınmasından kısa bir süre sonra acı haber geldi. Nuray Hafiftaş, 53 yaşında hayatını kaybetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim