• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

O DİZİNİN FİŞİ ÇEKİLDİ! Apar topar final yapıyor…

O DİZİNİN FİŞİ ÇEKİLDİ! Apar topar final yapıyor…
O DİZİNİN FİŞİ ÇEKİLDİ! Apar topar final yapıyor…

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, bugünkü köşesinde Show TV`nin sevilen dizisinin final kararı aldığını yazdı. Eylül sezonunun başlamasıyla birlikte dizinin biteceği haberi, izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Peki Show TV`nin hangi dizisi final yapıyor? İşte detaylar…

Meleklerin Aşkı` ile ilgili görsel sonucu

Show Tv ekranlarında yayınlanan `Darısı Başımıza` dizisi, geçtiğimiz ay ani bir şekilde final yapmıştı. Şimdi yine bir Show TV dizisinin daha final yapacağı öğrenildi. Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, bugünkü köşesinde dizinin Eylül sezonu itibariyle biteceğini belirtti. Oya Doğan`a göre; kanal ve yapımcının ortak kararıyla `Meleklerin Aşkı`, 11’inci bölümde final yapıyor. İşte Doğan`ın bugünkü yazısının ilgili bölümü; `MELEKLERİN AŞKI` FİNAL YAPIYOR: Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerini oynadığı, Show TV’de ekrana gelen `Meleklerin Aşkı` bu yaz başlamış ve seyircisiyle buluşmuştu.

Meleklerin Aşkı` ile ilgili görsel sonucu

Bir huzurevinde büyüyen Yağmur’un Melek’e olan aşkının anlatıldığı diziden maalesef olumsuz haber geldi. Eylül sezonunun açılmasıyla birlikte kanal ve yapımcının ortak kararıyla `Meleklerin Aşkı` 11’inci bölümde final yapıyor. Yani 20 Eylül Perşembe akşamı son bölümüyle ekrana gelecek. Benim bu dizide aklımda iki şey kalacak. İlki; ilk kez kadının daha güçlü olduğu, erkeğin kadının peşinden koştuğu bir romantik komedi izledik. İkincisi ise Necmettin karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu olacak. `Meleklerin Aşkı` dizisinde çalışan herkesin eline, emeğine, duygusuna sağlık!

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim