• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

ONU GÖRENLER KORKUP KAÇIYORDU… SON HALİ İNANILMAZ

ONU GÖRENLER KORKUP KAÇIYORDU… SON HALİ İNANILMAZ
.

Yüz tümörü olan Kanada doğumlu 17 yaşındaki genç Sarah Atwell, uzunca bir süre insanların ona olan garip bakışları ile boğuştu. Sarah Atwell daha sonra başarılı bir operasyon geçirdi ve öyle birine dönüştü ki görenler inanmadı.

Yüz tümörü olan Kanada doğumlu 17 yaşındaki genç Sarah Atwell ameliyat ile gülüşünü ve yüzünü geri kazandı… Ama ameliyat olup daha sıradan bir yüz sahip oluncaya kadar çektikleri onun için çok acı bir süreç… Sarah Atwell’in son hali ise görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Nörofibromatozis hastası olan genç Sarah, bunun acısını fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak çok çekti. En çok acı çektiren şey ise insanların ona olan garip bakışları. Nörofibromatozis (NF) değişik sinirler boyunca tümörlerin büyümesine sebep olan ve ek olarak kemik ve deri gibi sinir harici dokuların gelişimini etkileyen genetik hastalıklar takımıdır. NF tümörlerin vücutta herhangi bir yerde büyümesine neden olur. Ayrıca gelişimsel anormalliklere de yol açar.

Konuşma zorluğu yaşayan genç kız insanların kendisi ile dalga geçmesinden üzüntülerini kağıda yazarak internet üzerinden paylaştı… Ameliyat sonrası düşünceleri alınan genç kız ‘Şu an çok mutluyum artık benimde eşit hizada yanaklarım ve dudaklarım olacak’ dedi…

Benzerine nadir rastlanan bir hastalığa sahip olan genç kız geçtiğimiz gün ameliyat oldu… Yüzünün yarısını kaplayan timörün alınarak normale dönen kız insanların artık normal bir insan olmanın sevincini yaşıyor…

En çok arkadaşlarının hastalığı ile dalga geçmesine üzülen genç kız sonunda normal bir yüze kavuşma sevincini yaşıyor…

İŞTE GENÇ KIZIN SON HALİ; Doktoru Stewen Morris ameliyat sonrası yaptığı açıklamada operasyonun başarılı geçtiğini ve genç kızın yüzünün yarısını kaplayan tümörün alındığını belirtti… Hastasının gayet sağlıklı olduğunu belirten doktor sadece ufak kontroller için kendisine 2 veya 3 kez daha muayene olması gerektiğini belirtti..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim