• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ÖZGÜ NAMAL’IN İKİNCİ ÇOCUĞUNUN İSMİ HERKESİ ÇOK ŞAŞIRTI

ÖZGÜ NAMAL’IN İKİNCİ ÇOCUĞUNUN İSMİ HERKESİ ÇOK ŞAŞIRTI
.

İşte Özgü Namal’ın ikinci çocuğuna verdiği isim.Özgü Namal ilk bebeğine Nefes adını verdi.İkincisinin adı ise Elem Su.Nisan 2015’te oğlu Nefes’i Kilyos’taki villasında dünyaya getiren 37 yaşındaki oyuncu, ikinci bebeğini de yine aynı evde

hipnoz yöntemiyle doğurdu. Ünlü oyuncu Perşembe günü dünyaya gelen kızına Elem Su adını koydu. 4 kilo 200 gram doğan Elem Su ile Namal’ın ilk fotoğrafını Gaye Sökmen Ajans paylaştı.

Fotoğrafın altına ile şu not düşüldü: Sevgili “Elem Su” 15 Aralık Perşembe sabahı saat 08.20’de 4 kilo 100gr olarak dünyaya geldi. Özgü Namal’ı ve tüm aileyi tebrik ederiz. Sağlıklı, mutlu uzun ömürler dileriz.

Doğumun normal bir süreç olarak algılanması gerektiğini ifade eden Duman “Aslında doğum son derece normal, vücudun her hangi bir fonksiyonunun gerçekleşmesi gibi, zamanı geldiğinde rahim kaslarının kasılmasıyla bebeğin doğum kanalından ilerleyip doğmasından ibarettir.

Negatif şartlanmaları yıkıp doğumu doğal seyri içinde bırakmak için hipnozu kullanıyoruz. Böylece kadın normal doğumda zaten vücudunda var olan programın işleyişine izin veriyor, doğum ağrısız, keyifli bir sürece dönüyor” dedi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Duman hipnozla doğum için şunları söylüyor: Hipnoz; öze dönüş, içsel bir yolculuk, farkındalığımızı arttırıp özgürleşmek olarak da tanımlandığında doğumdaki faydaları çok daha iyi anlaşılabilir.

Zira doğumu ağrılı hale getiren, zorlaştıran hatta bazen imkânsızlaştıran nedenlerin başında, doğumun doğallığından uzaklaşıp tıbbi müdahale gerektiren süreç olarak değerlendirmek , anne adayının ağrı beklentisiyle korkup gerilmesi ve tüm bedeniyle birlikte doğum kanalı kaslarını kasması gelmektedir.Özgü Namal, 1978 yılında, Kubilay ve Akile Namal çiftinin çocuğu olarak İstanbul’da doğdu.

Tam adı Melahat Özgü Namal’dır. Duygu adında bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu Üsküdar, Bağlarbaşı, Kuzguncuk, Nakkaştepe’de geçti. 14 yaşında iken Enis Fosforoğlu Tiyatrosunda oyunculuğa başlamıştır. İlk ve orta dereceli eğitimini Üsküdar Cumhuriyet Lisesinde alan Özgü Namal, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’den mezun oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim