• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Özlü “Asar Şehir İçin Şans”

Özlü “Asar Şehir İçin Şans”
.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mega projelerinden biri olan Asar Deresi Projesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi ve “Merkezde su ile vatandaşlarımızı buluşturmak üzere hazırladığımız bu projede zorlu süreçler yaşadık ama çalışmalarımızı kararlılıkla yürütüyoruz” dedi.

 Belediye Başkanı Faruk Özlü, mevsim şartlarına bağlı şekilde kesintisiz devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Asar Deresi üzerinde inşası devam eden asma köprü çalışma alanında incelemelerde bulunan Faruk Özlü, burada hem esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi hem de projenin süreci hakkında bilgiler paylaştı. İlk köprü tabliyelerinin yerleştirme işleminin tamamlanarak iki yakanın birleştiğini belirten Özlü “Asar Deresi, şehir merkezimiz için bir şanstır. Merkezde su ile vatandaşlarımızı buluşturmak üzere hazırladığımız bu projede zorlu süreçler yaşadık ama çalışmalarımızı kararlılıkla yürütüyoruz. Artık birinci köprünün taban kısımlarını birleştirdik ve iki yakayı buluşturduk. Tabliyeleri taşıyacak, proje görselinde gördüğümüz büyük boru parça da Ankara’da tamamlandı, yola çıkacak. Onu da yerleştirdikten sonra sıra Çin’de üretilen çelik halatlarımızın montajına gelecek. Çalışma hızımız yerinde, mevsim şartları da izin veriyor, en kısa sürede burası şehrimizin sadece bir geçiş noktası değil, yaşam alanı olacak” dedi.

asar-inceleme-(8).jpeg

  “Bir hayalim vardı, başkanımız gerçeğe dönüştürdü”

 Başkan Faruk Özlü’nün inşaat alanında yaptığı inceleme sırasında yanına gelen, geçmiş yıllarda Asar Deresi üzerinde iş yeri bulunan Engin Akar proje için duyduğu heyecanı dile getirerek “Hayalim hep buydu. Başkanımdan da bu projenin hayata geçirileceğini duyduğumda hakikaten hayal gibi gelmişti. Artık gerçeğe dönüşüyor. İnşallah hep beraber tekrar burada bir gün muhabbet ederiz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim