• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

ÖZLÜ FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÖZLÜ FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce 1. OSB’de faaliyetlerini sürdüren fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla buluşmasına devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeniden aday olduğu 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ile Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Özlü, fabrika sahipleri ve çalışanları ile sohbet etti. 1. OSB’de düzenlenen ziyaretlerde çalışanlar, belediye hizmetleri konusunda taleplerini Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye iletirken yerel seçimlerde destek sözü de verdi.

d2165c22-57aa-41b0-a1c0-79832378ec1f.jpg
“KALKINMA YERELDEN BAŞLAR”
Fabrika ziyaretleri kapsamında sırasıyla Ermop, Sarsılmaz Silah Sanayi, Cenk Endüstri, 3-S Mühendislik, Plasten ve Şafak Makineye konuk olan Başkan Özlü, önce yöneticilerden fabrika çalışmaları hakkında bilgi aldı daha sonra üretim sahalarında çalışanları ziyaret etti. Mevcut belediye başkanlığı görevi süresince Düzce’de yaptıklarını anlatan Özlü, kalkınmanın yerelde başladığını belirterek “Düzce’miz sanayisi, turizmi, tarımı ve ticareti ile bir bütündür. Şehrimizi yalnızca belediye hizmetlerini geliştirmek üzere emanet düşünmedik. Bizim her konuda sorumluluğumuz var, bunun için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Çünkü biz kalkınmanın yerelden başlayacağına inanıyoruz. Eser ve hizmet siyasetini, belediyeciliğini savunuyoruz. Örneğin; nasıl burada bir sistem içinde üretim yapılıyor ve bu üretim zaman içinde geliştiriliyorsa belediyecilik de aynı böyledir. Teknik işler bütünüdür. Önümüzde seçimler var. Yerelde karar verdiğimizi düşünüyoruz ancak bu seçim çok daha fazlasını ifade ediyor. Samimi olarak söylüyorum; bu seçimi sadece siyasi olarak görmek Düzce’mizin son 5 yılda ortaya koyduğu gelişme ivmesini sekteye uğratmak demektir. Benim sizden ricam, bizleri destekleyin. Şehrimize baktığımızda değişimi görüyoruz. Aynı aşkla, aynı kararlılıkla çalışmaya devam etmek tek amacımızdır. Ayrım yapmadan, doğru yere doğru hizmet anlayışı ile sizlerinde desteği sayesinde görevimizi en iyi şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


FABRİKA ÇALIŞANLARINDAN YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerinde üretim tesislerini ziyaret eden Başkan Özlü, burada çalışan Düzcelileri tek tek selamlayarak ikamet ettikleri yerleri sordu, belediyeden isteklerini dinledi. Çalışanların da büyük ilgi gösterdiği Başkan Özlü, “rehberimiz sizin talep ve beklentilerinizdir. Düzce Belediyesi sizin kurumunuzdur. Vasıtasız hizmetin kaynağıdır. Vatandaşımızın memnuniyeti başarı kriterimizdir. Destekleriniz ile daha kararlı, daha başarılı yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim