• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
» »

Seda Sayan Esetetik

Seda Sayan Esetetik

Kendisinden 24 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, nikahından sonra yurt dışında balayı yaptı. Balayından sonra tatil yapmaya devam eden çift sonunda evlerinin yolunu buldu. Seda Sayan İstanbul’a gelir gelmez soluğu hastanede

Kendisinden 24 yaş küçük olan Çağlar Ökten ile evlenen ünlü şarkıcı Seda Sayan, nikahından sonra yurt dışında balayı yaptı. Balayından sonra tatil yapmaya devam eden çift sonunda evlerinin yolunu buldu. Seda Sayan İstanbul’a gelir gelmez soluğu hastanede aldı. Estetik ameliyatlarına doymayan Seda Sayan bir kez daha operasyon geçirdi. O anları paylaştı.

Kocasına yetişmek için estetik yaptırıyor
24 Nisan 2022’de kendisinden 24 yaş küçük olan sevgilisi Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte Hollanda’ya gitmişti. Eşiyle her anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü sanatçı sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü çift tatilini bitirdikten sonra soluğu İstanbul’da aldı. Hemen estetik yaptırmaya koşan Seda Sayan o anlarını kaydetti. Sosyal medya hesabından paylaştığı o görüntüler kısa sürede viral oldu. İşte o görüntüler.

Geçtiğimiz yıl kendisinden yaşça küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, yaptırdığı estetik işlemlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yüzüne birçok kez estetik yaptıran şarkıcı, bu sefer de bacaklarına işlem yaptırdı.

Yaşına göre çok iyi göründüğünü söyleyen doktor, "Elmacık kemiğini yükselttik, çene dolgusunu keskinleştirdik, dudağa şekil verdik, deri kalitesini artırdık ve boyun ile dekolte bölgesine dolgu yaptık" dedi.

BACAKLARINI İNCELTTİ
38 cm incelen ve zayıflayan Seda Sayan, bacakları için "Barbie Bebek" uygulaması yaptırdı. Oldukça ince görünen şarkıcı, işlemlerin ardından yeşil süper mini şortuyla kamera karşısına geçerek yaptırdığı işlemleri anlattı. 60 yaşındaki Sayan, daha önce yüzüne ip askı işlemi yaptırmış.

İzlenme: 2476
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim