• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Seda Sayan'ı kızdıran 'Yuva yıkan kadın' yorumu!

Seda Sayan'ı kızdıran 'Yuva yıkan kadın' yorumu!
Fox TV'deki canlı yayınında Sözcü Gazetesi'nde yer alan haberi yorumlayarak okuyan Murat Güloğlu'nun sözleri, Seda Sayan ve Erkan Çelik'i kızdırdı...
Seda Sayan kendisinin yuva yıkan kadın olarak gösterilmesine isyan etti.

Bugün Sözcü Gazetesi'nde "Vıcık Vıcık Yağ" başlıklı haberi Fox TV'deki canlı yayınında yorumlayarak okuyan Murat Güloğlu'nun sözleri, Seda Sayan ve Erkan Çelik'i kızdırdı...

Sosyal medyada sert bir dille isyanını dile getiren Sayan, artık yargıya başvuracağını söyleyerek "4,5 yıl önce üstelik anlaşmalı olarak boşanmış olan Erkan Çelik ile ilgili her haber yapıldığında adımın karalanması artık yetti. Beni yuva yıkan bir kadın olarak gösterenler ve haber yapanlar hepiniz yargıya. Bakalım bu iddialarınızı yargı karşısında nasıl anlatacaksınız." açıklamasını yaptı.

SEDA SAYAN: "ERKAN ÇELİK YANIMIZDA ÇALIŞAN ARKADAŞIMIZ" (VİDEO)

Erkan Çelik ise UçanKuş'tan Sinan Güzel'e şu açıklamada bulundu:

“Beni eleştirenler beni geçmişimle eleştiriyor. Zaten delikanlı adam adam olan adam beni yaptığım şeyi eleştirir. Beni sevmiyor olabilirsin, sevmiyorsan sevmediğini dile getir. Ama bana bir kadın üzerinden yüklenme veya aslı olmayan bir geçmişimden dolayı bana yüklenme.Benim kızdığım taraf bunlar zaten.

Seda Hanım'la yuva yıkan kadın ibaresi 5,5 yıldır var.5,5 yıldır bu kullanılıyor. Biz bunun ne kadar açıklamasını yaptıysak, aslı astarı olmayan şeyi ne kadar da dediysek insanlar nasıl anlamak istiyorlarsa, nasıl çevirmek istiyorlarsa kendi dillerinde çeviriyorlar, yapıştırıyorlar. Ayrıca yazmışlar yaşı 26. Ne 26'sı arkadaş ben hiç büyümüyor muyum? Ne alaka 26? 26 yaşında tezgahtar. Benim geçmişimdeki mesleğim tezgahtarlık değil. Tezgahtar da olsam, terzi de olsam ben bununla övünürüm mesleğimse eğer... Keşke bilseydim,keşke terzi olsadım... Sanki kötü meslekmiş gibi gösterip de,terziydi geldi bu oldu,tezgahtardı geldi bu oldu.. Terzi de insan, tezgahtar da insan. Benim babam 30 yıllık esnaf.Ben baba mesleği olan tekstil imalatında toptan satış yapıyorum.

“GEÇMİŞİMDEN UTANMIYORUM!”

“Benim geçmişimde asla utanılcak bir şey yok. Ama olayların 5 yıldır bu şekilde yansıması da doğru bir şey değil.”

“SEDA HANIM ŞU ANDA NİŞANLIM AMA YAKIN ZAMANDA DAHA CİDDİ DÜŞÜNÜYORUZ”

“Nişanlım diye gösteririm. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz. Biz bu olaya zaten ciddi bakıyoruz. Bu olayı saptırmanın bir anlamı yok bu saatte sonra.”

“HİÇ KİMSE SEDA SAYAN’I YUVA YIKAN KADIN DİYEREK HEDEF GÖSTEREMEZ!”

“Hiç kimse Seda Sayan'ı yuva yıkan kadın olarak hedef  gösteremez. Geçmiş benim hayatımdır. 10 tane de Seda Sayan olsa da bir insan geçmişinde mutluysa başka birini tercih etmez. Ama ben geçmişimle şuanki durumumu hiçbir zaman bağdaştırmıyorum. Yok yuva yıktı, yok hamile karısını bıraktı... Geçsinler bunları artık. Bu beni ilgilendiren bir şey. Benim zaten bitmiş bir evliliğim vardı.Kimse kimsenin yuvasını yıkmaz.”

“ADAM GİBİ BOŞANDIM, ÇOCUKLARIMA BAKIYORUM!ADAMLIK DEĞİLSE ONLARINKİ DEĞİL KARISININ KOYNUNDAN KALKIP DA BAŞKASININ KOYNUNA GİRENLER ONLARI KONUŞALIM”

“Benim zaten bitmiş bir evliliğim vardı.Boşanma sürecim devam ediyordu. Ben buradayım, buraya geldim. Ama Seda Hanım'la beraber olmak için gelmedim. Benim buraya gelmem tamamen iş amaçlı.

Benim için hamile kadını terk etti. Seda Sayan için yuva yıktı. Kimse kusura bakmasın elimde boşanma kağıdım var. Adam gibi boşandım, adam gibi de çocuklarıma sahip çıkıyorum. Öbür taraf düşünsün. Evliyken nerede, kiminle kırıştırıyorlarsa onlar düşünsün. Adamlık değilse onların yaptığı adamlık değil. Karısının koynundan başka kadının koynuna giren ya da kocasının koynundan başka adamın koynuna giren. Bunları konuşalım bence!”

“MURAT GÜLOĞLU TEZGAHTAR DİYEREK BENİ AŞAĞILAMIŞ’ O KİM Kİ? KENDİ GEÇMİŞİNE BAKSIN!..”

"Murat Güloğlu'na davamı açacağım. Bundan sonra da babamın oğlu olsa dahi açacağım. Herkes kendi davasını açacak. Çünkü bu şekilde hedef gösterilmez. Ben adam gibi boşandım. Nafakamı da ödüyorum."

Murat Güloğlu hamil eşini bırakmış, 5 yıldır Seda Sayan ile birlikte.Sanki hiç bilmiyormuş gibi Sözcü gazetesinden okuyup tekrar etmek, aşağılamak ve tezgahtarmış demek.. Sen kimsin dön bir geçmişine bak."


İkiliyi kızdıran Murat Güloğlu'nun görüntülerini haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim