• BIST 8733.32
  • Altın 2234.448
  • Dolar 32.3362
  • Euro 35.1042
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM’IN SAMET’İ, ÇOK GÜZEL BİR GENÇ KADIN OLDU

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM’IN SAMET’İ, ÇOK GÜZEL BİR GENÇ KADIN OLDU
.

Selvi Boylum Al Yazmalım’ın Küçük Samet’i büyüdü ve güzel bir genç kadın oldu.

Bilal İnci’nin de kızı olan ünlü oyuncu ekran macerasını, oyunculuktaki önemli dönüm noktalarını ve babası ile ilgili bilinmeyenleri Kehkeşan’a anlattı.

Sanatçı bir ailenin çocuğu olan Elif İnci, Küçük Samet rolünde oynadığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile ekran macerasına başladığını belirtiyor. Ünlü oyuncu “Selvi Boylum Al Yazmalım benim için çok ayrı, çok özel bir film. Çocukluğumda oyuncu olmak gibi bir hevesim de vardı. Bir de sanatçı bir anne ve babaya sahip olunca işin içinde oluyorsunuz zaten.” diyerek ekran yolculuğunu anlattı.

Türk Sineması’nda kötü karakterleriyle tanınan usta oyuncu Bilal İnci’nin gerçek hayatta çok farklı olduğunu belirten Elif İnci” Babam 200 küsur filmin sadece 2’sinde iyi rolde oynamış. Kötü rollerde oynamak çok cesaret isteyen bir şey. Babam ve Erol Taş gibi oyuncular rollerini çok iyi oynayan isimlerdi. Babam normal yaşantısında çok iyi yürekli, dürüst bir insandı, hatta herkes ona “baba” derdi. O kadar ki, ona Bilal Baba demeyen kimseyi görmedim ben.” dedi.

Günümüz Türk Sineması ile Bilal İnci’nin dönemindeki Yeşilçam’ı değerlendiren başarılı oyuncu “20 yıl, 30 yıl önceki filmler çok güzel ve kaliteli işlerdi. Son on yıldır ise Türk Sineması’nda önemli adımlar atılıyor. Artık yurt içinde ve yurt dışında da başarılı olan ünlü yönetmenlerimiz var. Nuri Bilge Ceylan, Çağan Irmak, Ferzan Özpetek bunlardan bazıları…”

İnci, Selvi Boylum Al Yazmalım filmi için hayatının önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi ve şunları ekledi; “En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldığım Zıkkımın Kökü filmi benim için çok önemli. Atıf Yılmaz ve Memduh Ün gibi ustaların filmlerinde yer almak ve daha sonra Osman Sınav’la çalışmak büyük bir şans. Çünkü Osman Sınav benim için okuldur.” dedi.

Bir oyuncu olarak dizi sektöründe yaşanan önemli sorunlara da değinen Elif İnci,“Sosyal güvence sorunu ve dizilerin çok uzun olmasına bağlı olarak uzun çalışma saatleri sektörün önemli problemlerinden. Diziler o kadar uzun ki, bir buçuk, iki saatlik bir dizinin çekimi altı, yedi gün sürüyor. Bence daha az çalışma saatleriyle daha kısa diziler olursa herkes normal çalışma saatlerinde çalışıp, daha güzel bir iş çıkarabilir.” diyerek sektörde yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim