• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

SEN ANLAT KARADENİZ’DE SKANDAL. BÖYLESİ GERÇEK REZALET

SEN ANLAT KARADENİZ’DE SKANDAL. BÖYLESİ GERÇEK REZALET
.

ATV’nin olay yaratan dizisi Sen Anlat Karadeniz, her hamlesi ile çok konuşulmaya devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz 9.son bölümünde diziye yeni bir oyuncu katıldı ancak izleyici onu görür görmez diziyi yerden yere vurdu. Bakın neden.

ATV ekranlarında Sen Anlat Karadeniz fırtınası devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’u deviren ve son 10 yılın en iyi çıkış yapan dizisi olarak adlandırılan Sen Anlat Karadeniz bu sefer fena çuvalladı.

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizinin yönetmenliğini Osman Sınav yapıyor. Diziye daha önce Karagül dizisinde Ada rolünü oynayan İlayda Çevik katılması izleyenlerin pek hoşuna gitmedi. Çevik’in, Nefes’in yaşadıklarını yaşayan şiddet mağduru bir kadın olarak dizide rol alması izleyenlerden tepki aldı.

Dizide bu konunun yeterince ele alındığını düşünen izleyenler, bu hamlenin senaryoyu genişletmek için yapıldığını düşünüyor. İşte o tepkiler…

Nefes’in kanlar içinde bulduğu kadın, kocasından gördüğü şiddet sonucu Nefes ve Tahir’in himayesiyle acılarından kurtulabilecek mi bilemiyoruz ama Tahir’in Nefes’ten sonra bu çaresiz kadına da yardım etmesi izleyenleri kızdırdı. Nefes’in yaşadıklarından yeterince etkilenen ve artık Nefes’in psikolojik durumunun düzelmeye başladığını görmek isteyen izleyenler yeni bir kadına şiddet hikayesini pek de gerekli bulmadı.

Yeni kadını da Osman Hoca’nın evinde gören izleyenler, bu durum için de “Osman Hoca’nın evi de kadın sığınma evi gibi oldu!” şeklinde yorumlar yaptılar. Diğer bir yandan bunun senaryoyu genişletmek için yapılmış bir hamle olduğunu düşünen izleyenler, konuyla ilgili bir sürü yorum yaptı.

İzleyiciler bu yaşananlar için; “Ne gerek vardı buna!”, “İkinci Nefes vakası gibi olmuş!”, “Bu kızın gelişi Vedat’ın oyunu olabilir!”, “Tahir iyice mor çatıya döndü!”, “Kocasından dayak yiyen Kaleli ailesine geliyor!” gibi yorumlar yaptılar.

Neler olacağını, bu kadının gelişinin neleri değiştireceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim