• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 4 °C

Sevilen dizinin yayın günü değişti

Sevilen dizinin yayın günü değişti
Hayranlarına Takipcilerine Duyurulur

Ancak Acun Ilıcalı, flaş bir karar alarak, dizinin yayın gününü değiştirdi. Kızım dizisi bu akşam neden yok? Kızım dizisi yayından mı kaldırıldı? Sorusunun cevabı merakla araştırılmaya başlandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan Kızım Geçen hafta ilk bölümüyle ekranlarda fırtınalar estirdi.

1-501.jpg

26 Eylül Kızım dizisi ne zaman yayınlanacak? Kızım dizisinin yeni yayın günü ne zaman? Kızım dizisi 2. bölümü ne zaman ekranlara gelecek. Kızım dizisiyle ilgili TV 8`den açıklama geldi. İşte kızım dizisiyle ilgili tüm detaylar…Kızım dizisi bu akşam neden yok? Sorusunun cevabı dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Merakla beklenen Kızım dizisinin 2. bölümü TV 8 yayın akışında verilmedi. Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal, Suna Selen gibi isimlerin bulunduğu dizi ilk bölümünde beğenileri üstüne topladı. Kızım 2.bölümüyle

2-397.jpg

26 Eylül Çarşamba günü ekranlara gelmesi beklenirken kanal şaşırtan bir karar aldı. Dizinin yayın günü değişti… Peki, Kızım dizisi bu akşam neden yok? Kızım dizisi yayından mı kaldırıldı? |Kızım dizisi yeni 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak hepsi ve daha fazlası haberimizde olacak…`KIZIM` DİZİSİNİN YAYIN GÜNÜ NEDEN DEĞİŞTİ? Kızım dizisi ilk bölümüyle ekranlara fırtına gibi giriş yaptı. Kızım dizisinin yayın günü değişti. `Kızım` dizisinin yayın gününün neden değiştiği hakkında TV8 `den resmi bir açıklama yok. . Yayın günü değişen dizi Kızım’ın yeni bölümü 28 Eylül Cuma günü yayınlanacak.

3-283.jpg

KIZIM DİZİSİ KONUSU Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün t-utuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.

4-140.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim