• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ! DÜNYA BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR

SIRRI ÇÖZÜLEMEDİ! DÜNYA BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR
DÜNYA BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR

NASA'nın uzayın derinlik lerinden Dünya'ya gönderdiği yeni görüntülerin esrarı çözülemiyor. Bu fotoğrafa dikkatlice bakın. Bu görün tünün kayalık olduğunu düşün enler kadar eski yıllarda yapılmış heykel olduğunu düşünenler de var.

vv-005.jpg

NASA'nın uzayın derinliklerinden Dünya'ya gönderdiği yeni görüntülerin esrarı çözülemiyor. Bu fotoğrafa dikkatlice bakın. Bu görüntünün kayalık olduğunu düşünenler kadar eski yıllarda yapılmış heykel olduğunu düşünenler de var! İlginç görüntüler bununla da sınırlı değil! Deniz kabuğuna benzer bir şeklin görüldüğü fotoğraf da kafaları karıştırmıyor değil! Elbette bu bir iddia...Bu fotoğrafta da yıkılan bir heykelin kalıntılarının olduğu iddia ediliyor.Mars'tan daha önce Dünya'ya gelen bu sıra dışı görüntüde bir insan bedeninin yansıması görünüyor. Gözleri aldatan bu görüntünün ne olduğu halen anlaşılamazken, NASA'lı bilim insanları bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmadı. Mars'tan çok tuhaf görüntüler Dünya'ya geliyor; bunlardan biri de hâlen ne olduğu anlaşılmayan tabut görüntüsü! NASA'lı bilim insanlarının çözemediği bu görüntüde tabut dikkat çekiyor; gerçekte ne olduğu ise henüz anlaşılmış değil! Mars'ta tuğla duvarın ne işi var?

eee-001.jpg

Curiosity tarafından geçen haftalarda gönderilen ve Youtube'a yüklenen görüntülerde 'tuğla duvar' kalıntıları bulunduğu iddia edildi. Görüntüler kısa sürede yayıldı ve meraklıları tarafından çok sayıda yorum aldı. Ünlü 'UFO avcılarından' Scott Waring de videoyu kendi sitesi olan UFOsightingsdaily.com'da paylaştı. Waring görüntüleri 'basit ve mükemmel' olarak tanımladı.

ufo.jpg

Ancak videoyu izleyenler, görüntülerin bir tuğla duvara ait olduğuna ikna olmuş değil.Görüntülere yorum yapan bir kullanıcı, duvar iddiasını 'aptalca' olarak tanımladı. Bir başka kullanıcı ise görüntülerin 'sahte' olduğunu iddia etti.

tt.jpg

Mars'tan geçtiğimiz günlerde bir başka sıra dışı görüntü daha Dünya'ya ulaştı. Bakın fotoğraftaki okun gösterdiği şey aslında ne? Curiosity, Mount Sharp bölgesinde ilerlediği sırada son derece ilginç bir meteor keşfetti. Ortalama bir meteordan çok daha küçük olan bu meteor, tamamen nikel ve demirden oluşuyor.

masr.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim