• BIST 10003.88
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

ŞOK İDDİA “KADIN” DİZİSİ KENDİNİ BİTİRİYOR

ŞOK İDDİA “KADIN” DİZİSİ KENDİNİ BİTİRİYOR
.

Fox TV’nin büyük bir sürprize imza atan dizisi Kadın, yeni bölüm fragmanı ile herkesi şoke etti. Nihayet Sarp, Bahar ve çevresindekilerden biriyle karşılaşıyor ancak bu kişi Şirin!… Hal böyle olunca a1-095.jpg

ileride neler olacak sorusu izleyicinin kafasını karıştırdı. İleride neler olacak sorusu izleyicinin kafasını karıştırdı. Televizyon gazetesi ise Kadın dizisi hakkında çok çarpıcı bir analiz çıkardı. Bu analiz Kadın’ın dizisinin sonu getirebilir. ‘FOX TV’nin çok sevilen dizisi Kadın’ın 23. bölüm 1. tanıtımı, tabiri caizse izleyenlere küçük dilini yutturdu. Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide, Sarp’ın Enver’in evini araması herkesi şok etti. Bahar ve çocukların öldüğünü zanneden Sarp’ın neden 5 yıl sonra onların peşine düştüğüne anlam veremeyen izleyenler daha bu durumun şokunu atlatamamışken, Sarp’ın Şirin’le karşılaşması tanıtımın esas bombası oldu.

Ablasına olan nefreti yüzünden kaybolmadan önce Sarp’ın peşine düşen ve onunla yakınlaşmaya çalışan Şirin’in Sarp’ı görmesi ise izleyenlerin pek hoşuna gitmedi.

İzleyenler bu sahneler için; “Bari Şirin yerine Bahar görseydi Sarp’ı!”, “Of bu kız gördü şimdi Sarp’ı!”, “İşler iyice karışacak!”, “Hiç olmadı bu cadının Sarp’ı görmesi!”, “İlk Bahar öğrenseydi keşke!”, “Bu hamle çok erken oldu!” gibi yorumlar yaptılar. Yine Şirin’in eline bir koz geçmesi ve ablasına karşı bu durumu bütün kurnazlığıyla kullanma şansını elde etmesi, diziyi izleyenleri iyice kızdırıyor. Şirin, her durumda ve şartta elinde şahane fırsatlarla ortaya çıkınca, ekran başında diziyi izlerken sinir katsayıları iyice tırmanıyor. Dizinin yeni bölümü daha yayınlanmasa da olacakları tahmin etmekte zorlanmayan izleyiciler, Şirin’in Sarp’ı görmesine çok fena bozuldu.

Haftalarca sürecek bir ‘kanırtma’ hali yaşayacağız görünen o ki. Sarp’ı gören Şirin, bakalım neler planlayacak, Sarp’a ne gibi yalanlar anlatacak ve Bahar’ı daha fazla üzmek için ne gibi kurnazlıklar yapacak hep birlikte izleyeceğiz.’

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim