• BIST 8718.11
  • Altın 2243.58
  • Dolar 32.3311
  • Euro 35.1468
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

SON DAKİKA. KÜÇÜK EVRİM HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ..

SON DAKİKA. KÜÇÜK EVRİM HAKKINDA SON DAKİKA GELİŞMESİ..
Yeni Gelişmeler Var

Küçük Leyla ve Eylül'e ağlayan Türkiye Tokat'ın Turhal İlçesi'nden gelen haberle üzüntüye boğulmuştu. Tokat Turhal'da 3 yaşındaki Evrim Atış'ın kaybolduğu açıklanmıştı. Tüm aramalara rağmen hala bulunamayan küçük Evrim ile ilgili ajanslara düşen son dakika

gelişmesi Türkiye'yi şok etti. Küçük Leyla ve Eylül'e ağlayan Türkiye Tokat'ın Turhal İlçesi'nden gelen haberle üzüntüye boğulmuştu. Tokat Turhal'da 3 yaşındaki Evrim Atış'ın kaybolduğu açıklanmıştı. Tüm aramalara rağmen hala bulunamayan küçük Evrim ile ilgili ajanslara düşen son dakika gelişmesi Türkiye'yi şok etti. Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz sabahı yayladaki çadırlarının önünde kardeşiyle oynarken, kaybolan Evrim Atış'ı (3,5) arama çalışmaları sürdürülüyor. Dün jandarma tarafından g-özaltına alınan Evrim'in amcasının serbest bırakıldığı belirtildi. Dilek- Burhan Atış çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Evrim Atış, 13 gün önce sabahsaatlerinde, Yenisu köyü yaylasındaki çadırdan hayvanları suya götürmek için ayrılan babaannesi Satı Atış'ın peşinden gitti. Evrim'in arkasından geldiğini gören Satı Atış, gelini Dilek'e seslenerek, torununun çadıra bırakılmasını istedi. Evrim'i çadıra götüren ve en son çadırın önünde kardeşi Satı Atış (1,5) ile oynarken gören Dilek Atış, ahıra girdi. Bir süre sonra dönen Satı Atış, torununun çadırda olmadığını fark etti. Çevrede aranan Evrim, bulunamayınca komşulardan da yardım istenirken, jandarmaya haberverildi. İhbar üzerine yaylaya jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Küçük Evrim, 13 gündür yapılan aramalara rağmen hala bulunamadı.

EVRİM KAYBOLDU ile ilgili görsel sonucu

G-ÖZALTILAR İLE İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI..Evrim'in annesi Dilek Atış, Baba Burhan Atış ve amcası Niyazi Atış, babaanne Sati Atış ve köy sakinlerinden Ali Hin dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. Turhal İlçe Jandarma Komutanlığında ifadelerinin alınmasının ardından babaanne Satı Atış ve Ali Hin serbest bırakıldı. Evrim'in annesi Dilek, ve babası Burhan Atış, Turhal İlçe Jandarma Komutanlığında g-özaltında tutulurken, amcası Niyazi Atış'ın ise İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusunun ardından serbest bırakıldığı belirtildi. G-özaltılar hakkında ise resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Jandarma Arama Kurtarma Timleri, Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando timleri ve AFAD ekipleri bölgede Evrim'i arama çalışmalarına devam ediyor. Küçük Leyla ve Eylül'e ağlayan Türkiye Tokat'ın Turhal İlçesi'nden gelen haberle üzüntüye boğulmuştu. Tokat Turhal'da 3 yaşındaki Evrim Atış'ın kaybolduğu açıklanmıştı. Tüm aramalara rağmen hala bulunamayan küçük Evrim ile ilgili ajanslara düşen son dakika gelişmesi Türkiye'yi şok etti.

EVRİM KAYBOLDU ile ilgili görsel sonucu

Son dakika! Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın babası ile adı açıklanmayan bir kişi g-özaltına alındı EVRİM'İN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde kaybolduğu belirlenen Evrim Atış'ın bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında küçük çocuğun annesi Dilek, babası Burhan, babaannesi Sati Atış ile iki yakını, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürülmüştü. ANNE VE BABASININ İFADESİ ALINDI İfadelerinin ardından baba Burhan Atış ile adı açıklanmayan bir yakını gözaltına alındı. Anne Dilek, babaanne Sati Atış ile yakınlarından biri ise serbest bırakıldı. EKİPLER ARAMA FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.Öte yandan Evrim Atış'ın bulunması için AFAD, Tokat Jandarma Özel Harekat Taburu'dan gelen komando ekibi "Boralar", Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, arama köpeği "Mavi" ile arama tarama faaliyetlerini sürdürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim