• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Sorulan Soru Ortalığı Yıktı.

Sorulan Soru Ortalığı Yıktı.
Haydar Dümene Sorulan Enteresan Sorular

Haydar Dümen’e Sorulan Soru Ortalığı Yıktı… 20 Yaşında Bir Kızım, Günde 5 Kere…. Haydar Dümen, okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç sorulara bakın Haydar Dümen nasıl bir cevap verdi!

1-180.jpg

İşte Haydar Dümen’in hayranlarından gelen sorulara verdiği cevaplar.25 yaşında kadınım. 3 aylık evliyiz. Kocam telefondan mesaj atıyor, sanal birliktelik yapmak istiyor, +18 film izliyor. Bana yardım edin.Sevgili okurum, eşin birlikte olma heyecandan çocuklar gibi oyuncaktan gerçek yaşama transfer olamamış. Sana gelene dek ne yapmış? Bana göre hep elindeki malzemeyle gönlünü oyalamış. Elinde telefon, gözler renkli görüntülerde tur atıyor. Beyin, iştahı körüklüyor, gördüğü cicilerin beyninde rejisörlüğünü yapıyor. Aktör rolünü kendine alıyor. Eşin ‘Bas gaza, tutan mı var’ mantığıyla devam ediyor. Ama seni unutuyor. Bu gaz onu nereye götürür belli değil. Tedaviyi deneyin, yarar görmezse sonucu iyi düşünün.20 yaşındayım, kızlar bana yüz vermiyor. Şişme bebek almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?Değerli okurum, inanın sizler adını içim sızlıyor.

1-181.jpg

Gençlik yıllarında münasebet coşkular, estetik duygulara çevrilmezse birliktelikte kaos yaşanır. Kuşu kafese koymadan önce kafes yapılır. Her insanda kafesin estetiği ve malzemesi farklıdır. Duygular, özveriler, ortaklaşa beğeniler, şiirler, şarkılar, eğlenceler kafesin malzemeleridir. Asıl önemlisi, kuşu beslemek.20 yaşındayım, kızlar bana yüz vermiyor. Şişme bebek almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?Değerli okurum, inanın sizler adını içim sızlıyor. Gençlik yıllarında münasebet coşkular, estetik duygulara çevrilmezse birliktelikte kaos yaşanır. Kuşu kafese koymadan önce kafes yapılır. Her insanda kafesin estetiği ve malzemesi farklıdır. Duygular, özveriler, ortaklaşa beğeniler, şiirler, şarkılar, eğlenceler kafesin malzemeleridir. Asıl önemlisi, kuşu beslemek.Böyle ciddi ciddi bir konuda her şey unutulup lastik bebeklere yönelmek insanlığın, birlikteliğin yozlaşmasıdır.

1-181.jpg

Gönül ve ruh bir kere yozlaşmaya görsün. Ne evlililikte mutluluk bulunur ne de çocukların hayrı görülür. Erkeklik organım 7 santim ve münasebete girmekten korkuyorum. Bana yardım edin.Değerli okurum, bu korkutucu yorum yüzünden erkekler evlendiklerinde eşleriyle birlikte olamıyorlar.Dahası aylarca, yıllarca münasebete giremiyorlar. Normal bir ilişkide sanıldığı gibi acı macı olmaz. Yaratılan manasız korku dışında olumlu ya da olumsuz bir rolü de yoktur. Olay bitecek.9 ay önce 3 yıllık sevgilimden ayrıldım. Her saniye onu düşünüyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şu anda benden nefret ediyor. Ne yapmalıyım?Değerli okurum, kızın önünü kesme, ona yol ver. Bitmiş yavrum. Onun özgürlük hakkı. Bu evlilikte de başına gelebilirdi.Ya da sen aynı onun gibi duygu olarak veya evlendiğinizde de ilişkinizi bitirebilirdin.

1-181.jpg

Uşak’ın İkisaray köyünde doğmuştur. Lise’den 1948 yılında mezun olan Dümen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Şubat 1955 yılında mezun olmuş, 1958’de nöropsikiyatri uzmanı olmuştur. 25 yıl kamuda çalıştıktan sonra emekli olmuş ve yazın çalışmalarına ağırlık vermiştir.Dümen, Türkiye’nin Güzin Abla’dan sonra en tanınmış dert dinleyen gazete köşe yazarıdır. Özellikle cinsel yaşam konusundaki problemleri değişik bir mizah anlayışı ile kaleme alarak cevapladığından geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim