• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Suriyeli K-a-dın Bakın Ne Yaptı?

Suriyeli K-a-dın Bakın Ne Yaptı?
Suriyeli K-a-dınla Evlendi G-er-dek Gecesi Hayatının Şokunu Yaşadı Damat Yaşadıklarına İnanamadı..

Suriyeli K-a-dınla Evlendi Hayatının Ş-o-kunu Yaşadı.Suriyeli Bir K-a-dınla Görücü Usulu Tanışıp Evlenen Genç G-erd-ek Gecesi Hayatının Ş-o-kunu Yaşadı Sabahı Soluğu Savcılıkta Aldı.Konya'da aracı vasıtasıyla tanışıp evlendiği Suriyeli k-a-dın tarafından düğün sabahı hayatının şokunu yaşayan vatandaş soluğu savcılıkta aldı.

1-20181214194247.jpg

SURİYELİ K-AD-I-NLA EVLENDİ... G-E-RDEK G-E-CESİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI! Konya'da aracı vasıtasıyla tanışıp evlendiği Suriyeli k-a-dın tarafından düğün sabahı hayatının şokunu yaşayan vatandaş soluğu savcılıkta aldı. Konya'da bir kişi, aracı vasıtasıyla tanışıp evlendiği Suriyeli eşinin, düğün sabahı altın ve eşyalarla kaçtığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. JET HIZIYLA EVLİLİK İddiaya göre, Çumra ilçesinde işçi olarak çalışan Fetih Çam (32) bir aracı vasıtasıyla, Mersin'de Suriye uyruklu Mirfet H. ile tanıştı.

2-900.jpg

Çam, tanıştırıldığı k-a-dınla evlilik kararı aldı. DÜĞÜN SABAHI ŞOK Otomobille Çumra ilçesine gelen çift, ailesiyle düğün alışverişine çıktı. Suriyeli geline 6 bin liralık altın takı ve 3 bin lira değerinde elbise alındı. Düğün sabahı uyanan Fetih Çam, eşinin, altın ve diğer eşyaları da alıp kaçtığını fark etti. SAVCILAĞA KOŞTU Düğünde çekilen fotoğraflarla jandarma ekiplerine giden Çam, daha sonra Konya Adliyesine geldi. Çam, dolandırıldığını öne sürerek, savcılığa şikayetçi oldu. Çam, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, bir aracı vasıtasıyla Mersin'in Tarsus ilçesine gittiklerini belirterek, Ben k-ı-zı beğendim. Birlikte Çumra ilçesine geldik. Altın ve elbiselerini aldık. Düğünü yaptık. Gece yattık, sabah kalktığımda yoktu. Aracıya verdiğimiz parayla birlikte 18 bin liram gitti. Devletimizden yardım istiyorum" diye konuştu.

3-690.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim