Temizlik yaptıran öğretmen
11 Ocak 2026 Pazar 00:00• Hediye İddiası: Öğrencileri eve iş yaptırmak için değil, 12 yaşındaki kızının eski kıyafetlerini onlara hediye etmek amacıyla götürdüğünü savundu.
• Alkol Şişeleri: Velilerin delil olarak sunduğu ve evde alkol tüketildiğini öne sürdüğü fotoğraflar hakkında; o şişelerin içinde alkol değil, içme suyu olduğunu iddia etti.
• Husumet İddiası: D.T.'nin ayrıca okul yönetimi ve bazı meslektaşlarıyla daha önceden süregelen hukuki ihtilaflarının bulunduğu da dosyaya eklendi.
Mahkemenin Kararı
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen öğretmen D.T., hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme, şüphelinin tutuksuz yargılanmasına karar vererek;
1. Yurt dışına çıkış yasağı,
2. Adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına hükmetti. Devamını okumak için Lütfen sonraki sayfaya geçiniz..
Haber Yazılımı: So Bilişim














