• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

TÜRKİYE’Yİ YİYİP BİTİREN O ÜNLÜ SUNUCU BAKIN KİMİN GELİNİ ÇIKTI!

TÜRKİYE’Yİ YİYİP BİTİREN O ÜNLÜ SUNUCU BAKIN KİMİN GELİNİ ÇIKTI!
.

Güzel sunucu Ezgi Sertel’i önce karış karış Anadolu’yu gezerken tanıdık. İştahına oldukça düşkün olan Ezgi Sertel’in bu yemek sevgisi sosyal medyada çok konuşuldu. Ezgi Sertel başka kanala geçti format değiştirdi, stüdyoya girdi. Şimdilerde ise günlük bir kadın programı yapıyor. Ezgi Sertel, Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ozan Çobanoğlu ile evlenmişti. Ezgi Sertel bakın kimin gelini çıktı.

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu’da doğmuştur. 7 yaşındayken Kur´an okumayı öğrendi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu’da okudu. Sonra Üniversitede okumak için abisi ile İstanbul’a gelerek İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu. Bir aile dostlarının klibinde oynadı ve bunu üzerine dizi teklifleri alarak kendini setlerde buldu.

Ezgi Sertel, Kanal 7’de sunduğu “Ezgi ile Yaz Sabahı” programı ile tanındı. Kanal 7’de “Memleket Hikayeleri” ve Samanyolu televizyonunda “Tek Türkiye” adlı dizide Zeynep Öğretmen adlı karakteri canlandırdı. Daha önce ‘Ezgi ile Şifalı Yemekler’ adlı bir gezi ve yemek programı yapan Ezgi Sertel, Haber Türk ekranlarında “lezzet haritası” adlı tv programı yaptı. Sonra da SHOW TV’ye geçti ve aynı programı burada devam ettirdi.

2016 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol Ozan Çobanoğlu ile evlendi. Daha sonra programının formatı ve kanalı değişti. Bakın Ezgi Sertel’de kimin gelini çıktı.

Ezgi Sertel ünlü halk ozanı Murat Çobanoğlu’nun gelini çıktı.

MURAT ÇOBANOĞLU KİMDİR?

Murat Çobanoğlu 1940 yılında Kars’ın Arpaçay ilçesinin Koçköyü beldesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Karapapak (Azeri) Türkleri’nden ve asıl soyadı Çobanlar olan Çobanoğlu’nun annesi Lala (La’li) hanımdır ve babası, Aşık Şenlik’in çıraklarından Aşık Gülistan’dır. Babası Arpaçay’ın Koçköyünden olup 1920’de Kars’a yerleşmiştir.

Karısının erken ölümü dolayısıyla oğlunu o büyütüp yetiştirdi. İlkokul mezunu olan âşık evli ve dört çocuk babasıdır. Saz çalmaya ve şiir söylemeye 1951 ‘de gördüğü bir bir rüyada bade içtikten sonra başlamıştır.

Murat Çobanoğlu 1966 yılından başlayarak sürekli olarak Konya Aşıklar Bayramına katıldı. Artvin, Konya, Erzurum ve Mut’ta yapılan yarışmalarda dereceler aldı.

Özellikle atışma dalında başarı gösterdi. Sık sık radyoda ve televizyonda -değişik konularda- söyledi. Saza egemenliği, ulusal duygularının güçlülüğü ve kendine özgü sesiyle ilgi çekti. Yurt içinde ve dışında düzenlenen bazı şenliklere katıldı.

aa1.jpg

a2-046.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim