• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ünlü Çift Boşanıyor Herkes Hayretler İçinde

Ünlü Çift Boşanıyor Herkes Hayretler İçinde
Ünlü Çift Boşanıyor Herkes Hayretler İçinde

Ünlü Çift Boşanıyor Herkes Hayretler İçinde Eski oyuncu ve manken Jülide Dalyan Eren (40), 18 yıllık eşi Düzgün Dilaver Eren’e, ö-f-k-e kontrolü sağlayamayıp kendisine ş-i-d-d-e-t uyguladığını öne sürerek boşanma davası açtı. Dilekçesinde eşinin korku imparatorluğu kurduğunu iddia eden

1-684.jpg

Jülide Dalyan Eren, “Aramızda 15 yaş fark var. Kıskançlık yaparak h-a-y-a-t-ı-m-ı z-i-n-d-a-n etti” dedi. OYUNCULUĞU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM’ Kocasının k-u-m-a-r alışkanlığı ve at yarışı düşkünlüğü olduğunu da belirten Jülide Dalyan Eren, “Onun yüzünden oyunculuğu bırakmak zorunda kaldım” diyerek 1 milyon lira tazminat ile çocukları ve kendisi için de aylık 15 bin lira nafaka istedi. 90’larda popüler olan güzellerden olan Jülide Dalyan, 1993’te Komşular ile başlayan kariyerine Aynalı Tahir’le devam etti. 1999’da Nilgün dizisindeki Jamie rolünden sonra ise bir daha kamera karşısına geçmedi.

2-573.jpg

Jülide Dalyan şimdilerde mekan yazarlığı yapıyor. Akşam Gazetesi’nin haberine göre; dilekçesinde eşinin korku imparatorluğu kurduğunu iddia eden Jülide Dalyan Eren, “Aramızda 15 yaş fark var. Kıskançlık yaparak h-a-y-a-t-ı-m-ı z-i-n-d-a-n etti” dedi. Kocasının k-u-m-a-r alışkanlığı ve at yarışı düşkünlüğü olduğunu da belirten Jülide Dalyan Eren, “Onun yüzünden oyunculuğu bırakmak zorunda kaldım” diyerek 1 milyon lira tazminat ile çocukları ve kendisi için de aylık 15 bin lira nafaka istedi. Jülide Dalyan, 1993’te Komşular ile başlayan kariyerine Aynalı Tahir’le devam etti. Dalyan, 1999’da Nilgün dizisindeki Jamie rolünden sonra ise bir daha kamera karşısına geçmedi. (Akşam)

3-430.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim