• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Ünlü İsim Ayrıldı

Ünlü İsim Ayrıldı
...

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Eray Ölçüm’den ayrıldı. Posta’nın haberine göre, sevgilisinin Bodrum’daki bir otelde iki kızla eğlendiğini duyan Zehra Çilingiroğlu, ayrılık kararı aldı. Çift geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlık evinde ailelerini tanıştırmıştı.

1-413.jpg

Ancak genç çiftin ilişkileri kısa süre sonra bitti. Çift, ilişkilerini basın önünde ilan edince genç iş adamı Eray Ölçüm’ün ailesinden oğullarına uyarı gelmişti. Genç aşıkların magazin manşetlerinde gündem olmasını istemeyen anne Ayşegül ile baba Erhan Ölçüm, oğullarına “Şirketimizin varisi olarak özel hayatınla gündeme gelmeni istemiyoruz. Özel yaşamına saygımız var. Ancak bunu gözlerden uzak yaşamanı arzu ediyoruz” demişti. Ölçüm Ailesi’nin şirkette aktif olarak görev alan oğullarının iş dışındaki yaşamına özen göstermesi için de genç iş adamının kredi kartlarının limitini düşürdüğü öğrenilmişti. Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Eray Ölçüm’den ayrıldı. Posta’nın haberine göre, sevgilisinin Bodrum’daki bir otelde iki kızla eğlendiğini duyan Zehra Çilingiroğlu, ayrılık kararı aldı. Çift geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın Ayvalık’taki yazlık evinde ailelerini tanıştırmıştı. Ancak genç çiftin ilişkileri kısa süre sonra bitti. Çift,

2-313.jpg

ilişkilerini basın önünde ilan edince genç iş adamı Eray Ölçüm’ün ailesinden oğullarına uyarı gelmişti. Genç aşıkların magazin manşetlerinde gündem olmasını istemeyen anne Ayşegül ile baba Erhan Ölçüm, oğullarına “Şirketimizin varisi olarak özel hayatınla gündeme gelmeni istemiyoruz. Özel yaşamına saygımız var. Ancak bunu gözlerden uzak yaşamanı arzu ediyoruz” demişti. Ölçüm Ailesi’nin şirkette aktif olarak görev alan oğullarının iş dışındaki yaşamına özen göstermesi için de genç iş adamının kredi kartlarının limitini düşürdüğü öğrenilmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim