• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Ünlü İsimden Haber Geldi

Ünlü İsimden Haber Geldi
...

11 yıl önce k-anseri yenen Mehtap Ar’ın birkaç aydır h-astanede t-edavi altında olduğu ortaya çıktı. H-astalığının nüksettiği iddialarına ise ablası Müjde Ar cevap verdi. 10 yıl önce h-ayatını k-aybeden ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in kızı Mehtap Ar, yıllar önce k-ansere yakalanmış,

1-462.jpg

uzun t-edavi sürecinin sonunda h-astalığı y-enerek eski s-ağlığına kavuşmuştu. Ancak Ar’ın bir süredir yine c-iddi s-ağlık s-orunları yaşadığı ve t-edavisine h-astanede devam edildiği ortaya çıktı. Koç Üniversitesi Hastanesi’nin y-oğun b-akım ünitesinde olduğu öğrenilen Mehtap Ar’la ilgili eski h-astalığının nüksettiği yönündeki haberlere, ünlü oyuncunun ablası Müjde Ar cevap verdi: “Mehtap geçen şubat ayında h-astalandı. H-astanede olduğumuz doğru ama o-nkoloji bölümünde değiliz. Şu kadarını söyleyeyim, biz kendi isteğimizle, daha iyi bakılması için onu y-oğun b-akıma aldırdık. Çünkü normal odada çok misafiri oluyordu, dinlenemiyordu. Hatta bazıları arayıp ‘Ablanız sizi kandırıyor, ö-lüyorsunuz’ bile demiş, Allah aşkına bu yapılır mı? Kendisini bugün yarın normal odaya alıyoruz.” Mehtap Ar’ı bir süre önce evinde ziyaret eden Şükran Ovalı, Müjde ve Mehtap Ar ile verdiği bu pozu sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

2-360.jpg

Mehtap Ar, 6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın‘nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel’le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamile idi. Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü. 2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu’yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.

3-255.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim