• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ünlü oyuncu y-oğun bakımda ve durumu çok a-ğır!

Ünlü oyuncu y-oğun bakımda ve durumu çok a-ğır!
Açıklama Yapıldı

Yeşilçam’ın ünlü ismi Aytaç Arman h-astaneye kaldırıldı. Durumu a-ğır olan Aytaç Arman y-oğun bakıma alındı… Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Yalçın Menteş’in y-oğun bakıma kaldırıldığını duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şimdi ise Yeşilçam’dan bir üzücü h-aber verdi ve ünlü sinema sanatçısı

1-20190203210021.jpg

Aytaç Arman’ın y-oğun bakımda olduğunu duyurdu. Akay, “Ü-zücü h-aberler hep üst üste geliyor. Bugün sabah Tahir Sarıkaya’nın ekibinden muhabir Aşkın Şeker’le, Yalçın Menteş’i ziyaret etmek için tedavi gördüğü h-astaneye giderken, ü-zücü bir -haber daha aldım. Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Aytaç Arman da y-oğun bakıma kaldırıldı. Değerli oyuncumuz k*nser tedavisi görüyordu ve hayranlarını ü-zmemek adına herkesten s-aklıyordu. İstanbul Onkoloji H-astanesi’nin y-oğun bakım servisinde yatan değerli oyuncumuzun durumu çok a-ğır, ne olur d-ualarınızı esirgemeyin.” i-fadelerini kullandı. YALÇIN MENTEŞ’E BÜYÜK VEFASIZLIK!

2-20190203210021.jpg

Yalçın Menteş’in de k*nser olduğunu s-akladığını c-anlı yayında dile getiren ünlü sanatçı Onur Akay, ayrıca bu sabah Menteş’in t-edavi olduğu h-astaneye gitti ve ünlü oyuncu hakkında bilgi aldı. H-astane çıkışında Akay’ın açıklamaları, Beyaz TV’de yayınlanan ve Tahir Sarıkaya’nın sunduğu Uyan Türkiyem programından c-anlı olarak yayınlandı. Akay, “Yalçın Menteş, suni solunum cihazlarıyla t-edavi görüyor ve uyutuluyor. Her şeye hazırlıklı olun dediler. Yalçın Menteş r-ahatsızlanmadan önce v-efasızlıktan bahsediyordu. Şimdi de aynı v-efasızlığı yaşıyor. H-astane ile görüştüm ve sanat camiasından h-astaneye hiç kimse gelmemiş.

3-879.jpg

Sanat camiası yine v-efasızlığını gösterdi. Uzun süredir Akciğer k*nseri ile savaşıyordu ama o da herkesten saklıyordu.” dedi. Menteş’in, a-ğır şeker h-astalığı nedeniyle 2013 yılında sağ bacağı kesilmişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim