• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

ÜNLÜ OYUNCUYU KAHREDEN HABER!

ÜNLÜ OYUNCUYU KAHREDEN HABER!
Devamını Oku...

Cüneyt Arkın’a Adı Sanı Bilinmeyen Oyuncunun Aldığı Paranın 10’da Birini Bile Vermediler Yeşilçam’ın efsane ismi Cüneyt Arkın, dizilerden aldığı tekliflerde verilen paranın çok az olduğunu, adı sanı bilinmeyen kadın oyuncunun aldığı ücretin 10’da birini bile vermediklerini söyledi.

Cüneyt Arkın'a Adı Sanı Bilinmeyen Oyuncunun Aldığı Paranın 10'da Birini Bile Vermediler ile ilgili görsel sonucu

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde başından geçen ve emektar sanatçılara verilen değeri gözler önüne seren yapımcıyla pazarlığını Posta Gazetesi’ne verdiği röportajda açıkladı.

Cüneyt Arkın ile ilgili görsel sonucu

“BİZİM DEVİR DAHA SAFTI” Geçmişte hayatını sinemaya adayan çok sayıda oyuncu bulunduğunu bunlardan birisinin de kendisi olduğunu dile getiren Arkın, “Bizim devir farklıydı. Daha saftı. Set aşklarını, parayı, şöhreti bilmedik. Sadece ben değil benim kuşağım da bilmedi. Fikret Hakan, Eşref Kolçak, Hüseyin Peyda, hiçbiri bilmedi” dedi.

Cüneyt Arkın ile ilgili görsel sonucu

ADI SANI BİLİNMEYEN KADIN OYUNCU DAHA ÇOK PARA ALIYORMUŞ Arkın’ın şaşırtan açıklaması ise şu cümleleriyle geldi: “Geçenlerde bir proje için beni çağırdılar. Cüneyt Arkın hayranları ama paraya gelince sıkıldılar. Valla dedim burada kadın oyuncun var. Adını sanını bilmem o kadın oyuncunun. Aldığı paranın onda birini verin dedim. Oooo çok ağabey” dediler.

Cüneyt Arkın ile ilgili görsel sonucu

OYUNCUNUN KİM OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ Arkın’ın hangi yapımcıyla görüştüğü ve haftalık ücretinin 10’da birini talep ettiği kadın oyuncunun kimliği merak konusu olurken, Arkın’a karşı takınılan bu tutum tepki çekti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim