Meksikalı şarkıcı ve söz yazarı Juan Gabriel, 66 yaşında hayatını kaybetti.
Gabriel'in basın ofisinden yapılan açıklamada, asıl adı Alberto Aquilera Valadez olan ünlü şarkıcının dün California'daki evinde öldüğü belirtildi.

Vali Makas’tan 19 Eylül Gaziler Günü mesajıDüzce Valisi Mehmet Makas, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazilerin vatan ve millet için gösterdiği fedakarlığa dikkat çekerek tüm gazilerin gününü kutladı.
DÜPGEM modeli uluslararası konferansta tanıtıldıDüzce Üniversitesi’nin yükseköğretimde kalite güvencesine yönelik geliştirdiği DÜPGEM modeli, uluslararası konferansta “Örnek Uygulamalar” oturumunda katılımcılara sunuldu.
Düzce TSO’da 4. grup için güç birliğiDüzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 18 Ekim’de yapılacak Meslek Komitesi seçimleri öncesinde 4. Grup’tan Meclis Üyeliği için aday olan Yakup Temiz, Dursun Vural ve Baki Ertuğral, iş dünyasına yönelik hedeflerini açıkladı.
24 gündür aranan Ayşegül Yaşar
Pazarcının pes dedirten hilesi
Korkutan Açıklama
İşte ekranların en sevilen dizisi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.