• BIST 10157.24
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

VE FİŞİ ÇEKİLDİ! Sevilen dizi final yapıyor

VE FİŞİ ÇEKİLDİ! Sevilen dizi final yapıyor
....

Yeni sezon dizileri ile reyting savaşlarında ipi göğüsleyen kanallardan biri olan Star TV çok konuşulan yapımlarından biri için erken final kararı aldı. Medya kulislerinde dolaşan bir iddiaya göre sezonun en çok izlenen kanallarından biri olan Star TV’nin bir dizisi ile başı fena halde dertte.

1-525.jpg

Reyting savaşlarının gerisinden kalan o dizi hangisi? Yeni sezonun başlaması ile birbirinden iddialı yapımları yayına sokan kanal Star TV, Nefes Nefese dizisi için son kararı verdi. İlk bölümü ile umut vaadeden ve reytinglerde üst sıralarda yer alan dizinin sonraki bölümlerinde yaşanan düşüş kanalı harekete geçirdi. Başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel ile yeni dönemin genç yıldızlarından Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun’un olduğu dizinin yayın hayatı kısa sürdü ve Star TV dizi için final kararı aldı. Dizinin erken final yapmasında etkili olan bir neden ise senaryonun karışıklığı ve izleyicinin konuyu kafasında net bir yere oturtamaması. Sürekli gelişen olayları yakalayamayan seyirci Nefes Nefes’yi izlemekten vazgeçti. TMC Film imzalı dizinin reytingleri beklentiyi karşılamayınca

3-301.jpg

10. bölümde ekrana veda etmesine karar verildi. Rüya’yı sahte anne komplosundan koruyamayan Yusuf, bir söz verdi ve bundan böyle ne olursa olsun Rüya’nın elini bırakmayacağına yemin etti. Rüya’ya ve Yusuf yakınlığını gören Alacanlar çiftliğinin tatlı belası Kıymet Hala, Yusuf’un başını bağlamaya karar verdi. Bunun için ilk adım Rüya’nın babası Atmaca’yı eve davet etmek oldu. Atmaca tarafından esir tutulan Boran ise başka bir gerçekle yüzleşti. Rüya’nın, Atmaca’nın kızı olduğunu öğrendi. Üstelik hayatı, Atmaca’nın verdiği görevi yerine getirmesine bağlıydi ve işler değişti. Boran bu güne kadar omuz omuza savaştığı komutanı Yasin’i öldürmek zorundaydı. Cevdet onun en ufak açığını bile kollarken Boran, Yasin’in hayatını kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalıştı ve olaylar başladı. (internethaber)

4-150.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim