• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

YAPIMCI AÇIKLADI TALAT BULUT YENİ SEZONDA OLACAK MI?

YAPIMCI AÇIKLADI TALAT BULUT YENİ SEZONDA OLACAK MI?
Açıklama Geldi

Oyuncu Talat Bulut hakkında, dizi setinde kostüm asistanını rahatsızlık ettiği iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Sualşturmada yeterince delil bulunamadığı için 'takipsizlik' kararı verildi. Bu kararın arkasından Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih

1-345.jpg

Aksoy da 'Talat Bulut ile devam ediyoruz.' dedi Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde 'kostüm asistanı' olarak vazife icra eden Özge Şimşek, Talat Bulut'un 31 Mayıs'ta dizi setinde kendisini rahatsızlık etmiş olduğu iddiasıyla s-uç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye aldı. 'YETERLİ DELİL YOK' Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmada müşteki Özge Şimşek'in, ş-ikâyetçi olduğu Talat Bulut'un ve şahitlerin ifadeleri alındı. Soruşturma neticesinde müşteki Özge Şimşek'in iddialarını doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için 'takipsizlik' kararı verildi. Daha önce olaya ilişkin bir izahat meydana getiren Özge Şimşek "Dava açacağım şahitlerimle. Yaptıkları c-ezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın” demişti. Bu sözlerin peşinden Talat Bulut da bir izahat yaparak "Hakkımda çıkan mesnetsiz iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok ü-zdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili fert ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapmış olup hakaret eden hepimiz hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerini kullanmıştı. YAPIMCI FATİH AKSOY AÇIKLAMA YAPTI!

1-345.jpg

Talat Bulut hakkında takipsizlik kararı verilince Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy da bir toplantı düzenledi ve mevzuyla ilgili kararını verdi. Fatih Aksoy Talat Bulut ile devam kararı aldı. Talat Bulut yeni sezonda Yasak Elma dizisinde devam edecek. Teve2'deki 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Özge Şimşek'in avukatı ise kararın yanlış olduğuna itiraz edip davadan vazgeçmeyeceklerini açıkladı. TALAT BULUT AVUKATINA TEŞEKKÜR ETTİ Öte yandan vakasın peşinden Talat Bulut da Twitter hesabından avukatının kamuoyu açıklamasını paylaştı ve paylaşımına şu notu düştü: "kimi zaman ayrılıklarda özlem duyarsınız ve burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar. Bu sızıyı azaltan Av.Ahmet Avşar’a teşekkür ederim."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim