• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Yaptığı Küçük Değişikle Bir Yılda 57 Kilo Veren Üç Çocuk Annesinin Son Halini Görenler Gözlerine İnanamıyor

Yaptığı Küçük Değişikle Bir Yılda 57 Kilo Veren Üç Çocuk Annesinin Son Halini Görenler Gözlerine İnanamıyor
...

Ocak ayında hemen herkes spora yazıldı ve yaza daha formda girmek için kolları sıvadı. Spora yazılanların çoğu yeni yılda değişimle başlamak için yazıldılar. Umarız ki motivasyonlarını kaybetmezler ve spor yapmaya devam ederler. Keely Dellit de geçtiğimiz senenin spora yazılanlardan.

2-20190112215916.jpg

Sadece 14 ay içinde 57 kilo veren üç çocuk annesinin başından geçenleri Women’s Health aktardı. Peki Keely’nin sırrı neydi? Aslında çok basit. Bir yandan spor yaparken bir yandan da beslenme alışkanlıklarını değiştirdi ve sağlıklı beslenmeye başladı. Kilolarını sağlıklı ve doğal bir şekilde verdi. Kilo vermek için operasyon da geçirmedi. Keely, “Doğum yaptıktan sonra tartıya çıkınca 126 kilo olduğumu gördüm. Hayatımdaki en kilolu olduğum dönemdi. Bir şeyler yapmam gerekiyordu. Sağlıksız ve yorgun hissediyordum. Üç çocuğum vardı ve onlar için gerekeni yapmalıydım” dedi. “Başta sevdiğim ama sağlıksız yiyeceklerden vazgeçemedim.

3-810.jpg

Porsiyonları azalttım. Spor yaptıkça da sağlıksız şeyler yemeyi bıraktım.” “Kola yerine su içmeye, beyaz pirinç yerine de esmer pirinç kullanmaya başladım. Dışarıdan yemek söylemek yerine evde kendim yapmaya başladım. Bu küçük değişiklikler hayatımı değiştirdi.” Keely yavaş yavaş sağlıklı bir hayatın kapısını araladı. Kahvaltılarda Keely iki yumurtadan yaptığı omleti ve az miktarda meyvelerle donattığı yulaf ezmesini yedi. Akşam yemeklerinde ise tavuk ızgara ve salata yemeye başladı. Atıştırmalık olarak ise havuç gibi sebzeleri seçti. Gördüğünüz gibi hayatınızda yaptığınız küçük değişiklikler büyük değişikliklere yol açabiliyor.

4-493.jpg

Elbette herkesin vücudu farklı. Siz de böyle bir serüvene başlayacaksanız öncelikle bir diyetisyenle görüşmelisiniz. Yanlış yapılan diyet sonucunda bir başarı elde edilemeyince motivasyon düşüyor ve diyeti bırakıyorsunuz. Keely’den ilham alacak birilerini tanıyorsanız paylaşmayı unutmayın.

5-024.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2014 Haberdarım | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.

Haber Yazılımı: So Bilişim